Connect with us

Din Voleu

Oficial// Unul dintre colaboratorii lui Neluțu Sabău a semnat cu FC Argeș/ Acum 48 de ore a părăsit „U” Cluj din motive familiale!

Duminică, 23 iunie, clubul Universitatea Cluj a anunțat despărțirea de preparatorul fizic Dan Didiță. Înteruperea colaborării înainte de termen s-a făcut la solicitarea acestuia, din motive familiale!

Ei bine, după 48 de ore de la comunicatul clubului clujean, preparatorul fizic Dan Didiță a fost prezentat în staff-ul lui Nicolae Dică, noul A1 al celor de la FC Argeș.

„Dan Didiță este cel mai nou membru al staff-ului tehnic. Acesta l-a înlocuit pe Carmel „Bebe” Bărbulescu, devenind noul nostru preparator fizic. Dan Didiță a fost antrenorul Școlii de Fotbal Nicolae Dobrin în perioada 1996-2002.

Foto – staff tehnic FC Argeș – Dan Didiță, în stânga lui N. Dică – argeșfc.ro

Ulterior, s-a dedicat carierei de prepartor fizic, activînd la echipe ca Univrsitatea Cluj, Rapid București, Politehnica Timișoara sau Gaz Metan Mediaș. La FC Argeș a mai activat de-a lungul timpului în mai multe mandate”, se menționează în comunicatul de prezentare a staff-ului tehnic FC Argeș.

De citit și:

Eugeniu Cebotaru, ex- Petrolul și FC Voluntari, este unul dintre „secunzii” lui Neluțu Sabău

Advertisement

Ultimele Stiri

Cele mai citite

More in Din Voleu