Connect with us

Din Voleu

Mesajul lui Edi Iordănescu înaintea meciului cu Slovacia: „Nu ne vom gândi că un egal ne-ar putea ajuta”/ Cine transmite Slovacia vs România și Belgia vs Ucraina

Mâine, 26 iunie, România întâlnește Slovacia, iar Belgia va juca împotriva Ucrainei, în ultima etapă a Grupei E de la EURO 2024. Ambele meciuri se dispută de la ora 19.oo (ora României).

Pentru a obține calificarea în optimile turneului final organizat de Germania, ”Tricolorii” trebuie să nu piardă în fața Slovaciei.

„Am văzut jucători curajoși la cele două meciuri ale noastre, jucători mândri de ceea ce au făcut și de ceea ce își propun să facă în continuare. Suntem cu toții mândri să purtăm culorile României și să ne cântăm imnul.

foto – Edi Iordănescu – captură video playsport.ro

Este dreptul nostru să fim aici, un drept pe care l-am câștigat. Trebuie să jucăm pentru a câștiga. Nu ne vom gândi că un egal ne-ar putea ajuta. Nu vreau să fac alte previziuni. Trebuie să jucăm și să mergem la victorie”, a declarat Edi Iordănescu, pentru UEFA.

Partida Slovacia vs România se va juca la Frankfurt, iar Belgia vs Ucraina la Stuttgart. 

Meciul tricolorilor va fi transmis live pe PRO TV, în timp ce celalălalt meci din grupă poate fi urmărit live pe PRO Arena! 

Advertisement

Ultimele Stiri

Cele mai citite

More in Din Voleu