Connect with us

Fotbal Intern

Eugeniu Cebotaru, ex- Petrolul și FC Voluntari, este unul dintre „secunzii” lui Neluțu Sabău

Universitatea Cluj perfectează transferuri și la nivenul băncii tehnice. Astfel, Eugeniu Cebotaru va face parte din staff-ul condus de Ioan Ovidiu Sabău în noul sezon, urmând să ocupe poziția de antrenor secund al „Șepcilor roșii.”

Eugeniu Cebotaru și-a încheiat cariera de fotbalist la Petrolul Ploiești, pentru ca apoi să facă parte din staff-ul tehnic al „lupilor galbeni”.

„Originar din Republica Moldova, Eugeniu Cebotaru și-a început cariera de jucător la Zimbru Chișinău. În România, fostul mijlocaș a îmbrăcat tricoul formațiilor Ceahlăul Piatra Neamț, Academica Clinceni și Petrolul Ploiești. Cea mai bună perioadă din punct de vedere al cifrelor a fost la Ceahlăul.

Pentru nemțeni a marcat 24 de goluri în 112 partide. De asemenea, Eugeniu Cebotaru a evoluat și în reprezentativa Republicii Moldova, având 68 de partide și un gol marcat.

Noul membru al al staff-ului tehnic a făcut trecerea de la activitatea din teren la cea de pe banca tehnică la mijlocul sezonului 2022/2023, când a fost numit antrenor secund la Petrolul Ploiești. S-a aflat în staff-ul formației de pe „Ilie Oană” până în luna martie, când a semnat cu FC Voluntari împreună cu principalul Florin Pîrvu.”, este comunicatul celor de la „U” Cluj.

Duminică, 23 iunie, clubul clujean a anunțat despărțirea de preparatorul fizic Dan Didiță. Încetarea colaborării a venit din partea acestuia, din motive familiale.

De citit și materialele:

Oficial// Adel Bettaieb (ex- Poli Iași) a semnat cu Universitatea Cluj!

Mercato SuperLiga Vară 2024/ Actualizări zilnice/ Vezi transferurile făcute de echipa ta favorită!

 

 

Advertisement

Ultimele Stiri

Cele mai citite

More in Fotbal Intern