Connect with us

Din Voleu

Oficial// Mehmet Topal – vizirul de pe banca Petrolului – și-a făcut cunoscut obiectivul

Mehmet Topal (foto, 38 ani), viitorul antrenor al Petrolului, va ajunge vineri la Ploiești. Condițiile care au dus la instalarea pe banca „lupilor” sunt arhicunoscute.

În următoarele zile, va fi oficializată și preluarea clubului de către Serhan Çetinsaya și Sertaç Güven, doi oameni de afaceri turci.

Astăzi, actuala conducere a Petrolului și-a onorat promisiunea față de viitorii proprietari și l-a demis pe Laszlo Balint, pentru a-i face loc lui Mehmet Topal.

Potrivit agenției de presă Demimoren (Turcia), Mehmet Topal va semna un contract pe doi ani, cu opțiune de prelungire pentru încă un sezon. El va avea un staff format din 6 oameni, 4 turci și 2 români. 

Cu toate că nu are experiență în antrenorat, CV-ul este alb (!), Mehmet Topal a declarat pentru agenția de presă menționată mai sus că obiectivul echipei sale este participarea în cupele europene.

Petrolul va efectua două stagii de pregătire în Turcia, lotul urmând a fi completat cu jucători din țara natală a tehnicianului, 

De citit și:

Breaking// Au năvălit turcii la Ploiești!/ Laszlo Balint – primul sacrificat/ Vezi comunicatul

Petrolul Ploiești a fost achiziționat de afaceriștii turci Serhan Cetinsaya și Sertac Guven!// Se schimbă și antrenorul!

 

Advertisement

Ultimele Stiri

Cele mai citite

More in Din Voleu