Connect with us

Din Voleu

Breaking// Au năvălit turcii la Ploiești!/ Laszlo Balint – primul sacrificat/ Vezi comunicatul

Oamenii de afaceri turci Serhan Cetinsaya și Sertac Guven, potențialii noi proprietari ai clubului Petrolul (n.red. actele ar urma să fie semnate vineri, 7 iunie), își doresc un nou antrenor. astfel că primul sacrificat este Laszlo Balint (45 ani).

”Colaborarea dintre FC Petrolul Ploiești și antrenorul Laszlo Balint a ajuns, astăzi, la final! Balint a condus echipa noastră în ultimele șase meciuri ale sezonului precedent, înregistrând două victorii, un rezultat de egalitate și trei înfrângeri.

Mulțumim, Laszlo Balint, și mult succes pe mai departe!”, a comunicat Petrolul Ploiești, pe Facebook.

Cetinsaya și Guven îl vor instala pe banca „lupilor” pe Mehmet Topal, fost mare jucător la Galatasaray și Fenerbahce, însă lipsit de experiență ca antrenor.

„În declarațiile sale pentru Demiroren (n.r. agenție de presă din Turcia), Mehmet Topal (foto 4) a spus că este mândru că a fost ales de către echipa din România.

Topal a declarat că își dorește ca el și staff-ul său să aibă succes la Ploiești și a mărturisit că obiectivul său este participarea în cupele europene, au scris turcii de la DHA.com.tr., preluat de sport.ro.

De citit și:

Petrolul Ploiești a fost achiziționat de afaceriștii turci Serhan Cetinsaya și Sertac Guven!// Se schimbă și antrenorul!

Advertisement

Ultimele Stiri

Cele mai citite

More in Din Voleu