Connect with us

Fotbal Intern

Oficial// Antrenor italian la Ceahlăul Piatra Neamț/ Anton Măzărianu este decis să-și retragă finanțarea

Italianul Marco Veronese (foto) este noul tehnician al Cehalăului Piatra Neamț (Liga 2). CV-ul tehnicianului italian este scurt: Triestina – antrenor secund; „principal” la Parma U19 – 45 de meciuri, cu o medie de 1,53 puncte.per meci, potrivit site-ului Transfermarkt.

foto – facebook – Suporteri Ceahlăul

Totuși, situația la Ceahlăul Piatra Neamț este incertă, cu mici șanse de a fi rezolvată în sens pozitiv. Finanțatorul Anton Măzărianu este decis să-și retragă sprijinul financiar.

„Deocamdată, ce pot să vă spun este că 99 la sută eu mă retrag. Aștept niște discuții cu cineva care poate prelua echipa, să vedem în ce condiții. Probabil acea persoană va pune și antrenor și o să-și impună tot managementul la club.

Eu voi rămâne doar un simplu sponsor, din respect pentru Ceahlăul. Dar din asociație și din club voi ieși. Voi rămâne însă cu inima alături de club și în măsura în care se poate voi ajuta și clubul financiar.

În momentul în care s-a lansat chestia asta poate să dureze, fapt pentru care eu nu mă îmbăt cu apă rece. Orice procedură de genul acesta poate să dureze. Nu pot să pun bază pe acest lucru. Pentru mine nu mai e cale de întoarcere.

Dacă așa s-a dorit aici, la nivel local, asta este! Fotbalul nu reprezintă un interes. Dacă pentru autorități nu reprezintă, pentru mine de ce ar reprezenta? Am făcut cât s-a putut, am arătat că se poate ajunge în Liga 2. Toate au o limită. Am zis de ce să îmi fac dușmani, când nu are rost. Dacă primeam ceva de la autorități spuneau că vreau să abuzez.

Asta în condițiile în care în alte orașe au dat cu vârf și îndesat. Și atunci de ce să îmi fac eu probleme fără să le am. Prefer să mă retrag, frumos. Las echipa în Liga 2, dar, din punctul meu de vedere, pentru cine vine mai departe, șansele sunt minime ca echipa să mai rămână în Liga 2. E destul de greu.

Dacă nu există o putere financiară în spate este greu să te menții anul acesta. Sper totuși să nu se ajungă pe buza prăpastiei. Eu îmi dau toată silința să vină mai mulți oameni cu bani care să o mențină cât de cât. Nu discutăm nici pe departe de play-off, ci măcar menținerea în liga 2”, a declarat Anton Măzărianu pentru Liga2.ro.

În prezent, de activitatea administrativ-executivă a clubului se ocupă Daniel Mahu Moisii, președintele Consiliului Director al clubului.

Advertisement

Ultimele Stiri

Cele mai citite

More in Fotbal Intern