Connect with us

Din Voleu

Petrolul Ploiești a fost achiziționat de afaceriștii turci Serhan Cetinsaya și Sertac Guven!// Se schimbă și antrenorul!

Clubul Petrolul Ploiești a fost achiziționat de doi oameni de afaceri din Turcia, Serhan Cetinsaya (foto 1) și Sertac Guven.

Așa se explică de ce luni, 3 iunie, conducerea clubului a anunțat reprogramarea reunirii lotului pentru ziua de vineri, 7 iunie!

Negocierile sunt ca și finalizate, iar noii patroni ajung până vineri pentru a prelua clubul din Ploiești!

Cetinsaya (foto 2 și foto 3, al doilea din stânga) și Guven îl vor instala pe banca „lupilor” pe Mehmet Topal, fost mare jucător la Galatasaray și Fenerbahce, însă lipsit de experiență ca antrenor.

Contractul lui Laszlo Balint va fi reziliat. Acesta ar urma să primească două salarii!

„În declarațiile sale pentru Demiroren (n.r. agenție de presă din Turcia), Mehmet Topal (foto 4) a spus că este mândru că a fost ales de către echipa din România.

foto – NTVSpor

Topal a declarat că își dorește ca el și staff-ul său să aibă succes la Ploiești și a mărturisit că obiectivul său este participarea în cupele europene, au scris turcii de la DHA.com.tr., preluat de sport.ro.

În urmă cu 5 luni, la partida amicală dintre Petrolul și formația ucraineană Chernomorets Odesa, disputată în cantonamentul din Antalya, a asistat și omul de afaceri turc Serhan Cetinsaya, alături de alți patru parteneri de afaceri.

foto// gsp.ro

Claudiu Tudor, președintele Petrolului, contactat de Sport pe Surse a confirmat în mare măsură informația potrivit căreia clubul a fost preluat de cei doi oameni de afaceri turci, precizând că mai multe clarificări vor fi făcute pe seama acestui subiect în scurt timp.

De citit și următoarele materiale:

Claudiu Tudor, președintele Petrolul, recunoaște negocierile cu Serhan Cetinsaya

Inițial, Serhan Cetinsaya și partenerii lui de afaceri au dorit să investească la Universitatea Cluj!

Visul turcului Serhan Cetinsaya de a băga bani la „U” Cluj se mută la Petrolul Ploiești!

BREAKING// Serhan Cetinsaya confirmă iminenta impilicare la „U” Cluj: VAR BI HAYALIMIZ/ AVEM UN VIS!”

 

 

 

 

 

 

Advertisement

Ultimele Stiri

Cele mai citite

More in Din Voleu