Connect with us

EURO 2024

FRF// România a ajuns la Köln susținută de suporteri pe tot parcursul drumului/ Vezi FOTO!

La sosirea în gara din Würzburg, tricolorii au avut parte de o nouă surpriză plăcută: câțiva suporteri români i-au întâmpinat cu urale.

Drumul cu trenul spre Köln a durat aproximativ două ore, timp în care jucătorii s-au relaxat uitându-se la filme, citind sau jucându-se Uno. Trenul a atins o viteză impresionantă de 280 km/h, oferindu-le astfel jucătorilor o experiență confortabilă și rapidă.

foto (clic imagine)

Ajunși în Gara din Köln, echipa națională a continuat călătoria cu autocarul, un drum de aproximativ 10 minute până la hotel.

foto (clic imagine)

Odată ajunși, tricolorii au luat prânzul și s-au odihnit pentru a se pregăti corespunzător pentru antrenamentul oficial programat în această seară, la ora 19:30, ora României, pe arena din Köln.

foto (clic imagine)

Suporterii români, prezenți în număr mare în orașul din vestul Germaniei, sunt așteptați să creeze o atmosferă incendiară și la meciul programat sâmbătă, de la ora 22:00, ora României.

SURSA și FOTO – FRF

De citit și:

FRF// România a ajuns la Köln susținută de suporteri pe tot parcursul drumului/ Vezi FOTO!

FRF – Experiența KÖLN la EURO 2024// Mihai Bobonete va conduce parada fanilor spre stadion/ Vezi și alte informații utile!

FRF – Parada Fanilor români va avea loc la Köln, înaintea meciului cu Belgia! Ai toate amănuntele!

Advertisement

Ultimele Stiri

Cele mai citite

More in EURO 2024