Connect with us

Echipe Nationale

FRF – Parada Fanilor români va avea loc la Köln, înaintea meciului cu Belgia! Ai toate amănuntele!

Unul dintre cele mai așteptate momente dedicate suporterilor români în timpul turneului final din Germania va fi Parada Fanilor din Koln (Fan Walk), dinaintea meciului cu Belgia. 

Fanii vor avea astfel ocazia să meargă împreună către stadion, într-un grup organizat, pe un traseu care se va întinde pe aproximativ 2 kilometri și va dura în jur de 40 de minute. Pe parcursul acestui traseu, fanii vor primi mici drapeluri tricolore și vor defila cu steaguri și bannere către Cologne Stadium.

Foto (clic imagine) – captură video

Parada Fanilor către stadionul din Köln va începe la ora locală 18:30, iar fanii sunt așteptați la punctul de întâlnire de la ora 18:00 ca să facă poze, să se picteze pe față și să primească steagurile și bannerele pentru meci.

Amănunte și aici:

FRF – Experiența KÖLN la EURO 2024// Mihai Bobonete va conduce parada fanilor spre stadion/ Vezi și alte informații utile!

Parada va fi coordonată de Mihai Bobonete. Celebrul comediant va întreține atmosfera în rolul de MC pe durata traseului către arena din Köln.

 • Locație punct de întâlnire Fan Walk Köln: Josef Lammerting-Allee – Vezi hartă
 • Ora întâlnirii: 22 iunie, ora locală 18:00
 • Ora de start22 iunie, ora locală 18:30

Cornerul României, într-un decor superb la Tanzbrunnen

Una dintre cele mai frumoase priveliști cu celebrul Dom din Köln este probabil din Tanzbrunnen, locul unde va fi amplasat și cornerul României.

Foto (clic imagine) – FRF

Situau pe partea opusă a Domului, pe marginea fluviului Rin, spațiul va beneficia și de un ecran imens unde pot fi urmărite meciurile, dar va cuprinde și numeroase activități și concursuri speciale.

 • Locație Corner România Köln: Tanzbrunnen – Vezi hartă
 • Program: 22 iunie, începând cu ora locală 14:00

Aici, suporterii tricolori se vor bucura de numeroase activități interactive, jocuri distractive și multe alte surprize, precum:

 • Începând cu 14:30: sesiune de poze și autografe cu foști jucători ai naționalei României: Marius Niculae și Lucian Sănmărtean.
 • Începând cu 16:00: întâlniri cu Corina Caragea, Cătălin Scărlătescu, Ivan Anișoreac și Ciprian Stoica (Improved Football).
 • Începând cu ora 17:00: întâlnire cu Mihai Bobonete.
 • Concursuri din 2 în 2 ore în care suporterii pot câștiga tricoul de joc al naționalei Românie, tricouri semnate de jucatori si kituri de suporteri (înscrierea se va realiza prin aplicația Tricolorii).
 • Activări tip turneu, dedicate jocurilor cu mingea (Football Cage și Subsoccer Table).
 • Secvențe din filmul “În inima naționalei”, difuzate pe ecrane într-un vestiar special amplasat în Cornerul României.
 • Multe oportunități de poze inedite și interacțiune cu instalații deosebite.

De asemenea, fanii români vor avea la dispoziție și un Fan Embassy, unde pot afla informații utile pentru călătoria la Köln, inclusiv cum să ajungă la Fan Zone, Fan Walk și stadion. Acesta va fi amplasat în centrul vechi, chiar lângă Dom.

HAI, ROMÂNIA!!!

SURSA și FOTO – FRF

Advertisement

Ultimele Stiri

Cele mai citite

More in Echipe Nationale