Connect with us

Echipe Nationale

FRF – Experiența KÖLN la EURO 2024// Mihai Bobonete va conduce parada fanilor spre stadion/ Vezi și alte informații utile!

Una dintre cele mai frumoase priveliști cu celebrul Dom din Köln este probabil din Tanzbrunnen, locul unde va fi amplasat și Fan Zone-ul din oraș pe durata EURO.

Amplasat pe partea opusă a Domului, pe marginea fluviului Rin, spațiul va beneficia și de un ecran imens unde pot fi urmărite meciurile, dar va cuprinde și numeroase activități și concursuri speciale.

 • Locație Fan Zone Koln: Tanzbrunnen – Vezi hartă
 • Program Fan Zone Koln: 22 iunie, începând cu ora locală 14:00

De asemenea, fanii români vor avea la dispoziție și un Fan Embassy, unde pot afla informații utile pentru călătoria la Koln, inclusiv cum să ajungă la Fan Zone, Fan Walk și stadion. Acesta va fi amplasat în centrul vechi, chiar lângă Dom.

Scandăm împreună „România”, în drum spre stadionul din Koln

Foto (clic imagine) – C. Berindean – ultras24.ro

Unul dintre cele mai așteptate momente dedicate suporterilor români în timpul turneului final din Germania va fi Parada Fanilor din Koln (Fan Walk), dinaintea meciului cu Belgia.

Fanii vor avea astfel ocazia să meargă împreună către stadion, într-un grup organizat, pe un traseu care se va întinde pe aproximativ 2 kilometri și va dura în jur de 40 de minute. Pe parcursul acestui traseu, fanii vor primi mici drapeluri tricolore și vor defila cu steaguri și bannere către Cologne Stadium.

Parada Fanilor către stadionul din Koln va începe la ora locală 18:30, iar fanii sunt așteptați la punctul de întâlnire de la ora 18:00 ca să facă poze, să se picteze pe față și să primească steagurile și bannerele pentru meci.

Parada va fi coordonată de Mihai Bobonete. Celebrul comediant va întreține atmosfera în rolul de MC pe durata traseului către arena din Koln.

 • Locație punct de întâlnire Fan Walk Koln: Josef Lammerting-Allee – Vezi hartă
 • Ora întâlnirii: 22 iunie, ora locală 18:00
 • Ora de start22 iunie, ora locală 18:30

Toate biletele de meci vor fi disponibile și vor putea fi folosite exclusiv în format digital, pe telefoanele mobile. Biletele vor fi generate și puse la dispoziția suporterilor care le-au achiziționat cu puțin timp înainte de turneul final, prin intermediul aplicației UEFA Mobile Tickets. 

 • Descarcă-ți biletele de meci pe aplicația UEFA Mobile Tickets, disponibilă pentru Android și IOS
 • Transferă biletele persoanelor din grupul tău înaintea călătoriei la EURO 2024. 

Toată lumea trebuie să aibă bilet de meci pentru a intra în stadion, inclusiv bebelușii și copiii mici! 

Posesorii de bilet cu vârste sub 16 ani pot intra pe stadion numai acompaniați de un adult. Adultul respectiv trebuie să aibă bilet de meci valid.  

Foto – Cologne Stadium (clic imagine)

REGULI ACCES STADION

 • Ia in calcul faptul că stadioanele de la EURO 2024 ar putea opera diferit față de modul în care ești tu obișnuit. 
 • Este necesar să ai mereu asupra ta un card de identitate valid, în original. Copiile nu sunt luate în considerare. 
 • Gențile și ghiozdanele cu dimensiuni mai mari decât formatul A4 nu vor fi permise în interiorul stadionului. 
 • Poti intra pe stadion cu o baterie externă de dimensiune redusă care nu depășește dimensiunea telefonului tău. 
 • Camerele foto/video profesionale nu sunt permise în interiorul stadionului. 
 • Umbrelele cu baston nu sunt permise in interiorul stadionului. Singurele umbrele permise sunt cele pliabile, de dimensiuni mici. 

Citește AICI regulamentul integral pentru accesul pe stadion. 

Foto (clic imagine) – C. Berindean – ultras24.ro

PERMISUL DE CĂLĂTORIE VALABIL 36 DE ORE

Posesorii de bilete la meci au dreptul să obțină Permis de călătorie valabil 36 de ore pentru întreaga rețea regională de transport public, fără cost adițional. 

 • Perioada de valabilitate: 

De la ora locală 06:00, în ziua meciului, până la ora locală 18:00, în ziua următoare. 

 • Cum obții Permisul de Călătorie valabil 36 de ore: 
  • Suporterii care au bilet la meci  pot merge la anumite puncte din oraș pentru a primi permisul respectiv. Atenție: biletul la meci nu le oferă suporterilor gratuitate în mijloacele de transport public, ci numai permisul respectiv. 
  • Permisul de transport poate fi descărcat direct și prin aplicația UEFA EURO 2024, disponibilă pentru Android și IOS. Mai multe informații despre modul în care poți obține permisul de călătorie valabil 36 de ore vor fi oferite în apropierea startului EURO 2024. 
 • Zona de călătorie: 

Abonamentul acoperă atât transportul public din orașele gazdă de la EURO 2024, cât și călătoriile feroviare regionale din cadrul rețelei relevante de transport. Atenție, serviciile feroviare pe distanțe mari (ICE, IC sau EC) nu pot fi utilizate cu Permisul de Călătorie valabil 36 de ore. 

De notat că posesorii de bilet la meciurile din Gelsenkirchen, Dortmund, Dusseldorf și Koln vor fi eligibili să călătorească pe rețelele VRR și VRS. 

REȚELELE

INFORMAȚII ORAȘ

Köln oferă o viață culturală bogată, cu muzee extraordinare precum Muzeul Sportiv și Olimpic German, o gastronomie diversificată și peisaje impresionante în prim-plan cu faimoasa catedrală și fluviul Rin. 

Cu siguranță, iubitorii fotbalului sunt familiarizați cu legendarul club 1. FC Köln, dar și cu celelalte echipe cunoscute din oraș, Fortuna Köln și Viktoria Köln, care captivează privirile cu „stilul Köln de viață”, dar și cu atmosfera electrizantă din tribune. Turiștii din întreaga lume apreciază stilul de viață relaxat întâlnit în Köln, unul dintre cele mai vechi orașe din Germania. 

Principalele atracții din Köln

Catedrala

Muzeul Ciocolatei din Köln

Colecția privată a lui Michael Schumacher

SURSA și FOTO – FRF

Advertisement

Ultimele Stiri

Cele mai citite

More in Echipe Nationale