Connect with us

Cupa Romaniei Betano 2023/2024

Cupa României Betano// Runda 2 – Grupa B// REZUMAT VIDEO – „U” vs CFR 1-1 (1-0)// Egal, ca să fie bine… să nu fie rău// Alexandria a intrat în cursa pentru calificare

Rezultatul de egalitate înregistrat la finele celor 90 de minute este perfect pentru ambele formații, ambele păstrând șanse reale la calificarea în sferturile de finală. Cele mai mari, după acest 1-1, le are Universitatea, care va evolua în ultima etapă la Botoșani, iar CFR se va deplasa la București, în Giulești, pentru confruntarea cu Rapid. 

Atenție! Succesul repurtat de CSM Alexandria în fața FC Botoșani, scor 2-1, complică teribil clasamentul!!!

În ultima etapă, Alexandria va primi vizita CSA Steaua, formație ieșită definitiv din calculele accederii în faza superioară a competiției. Teleormănenii, în cazul unei victorii, acumulează 6 puncte și se califică de pe locul 1 sau 2, în funcție de rezultatele din celelalte partide. 

Concluzia finală este că Rapid (n.red. mai ales formația lui Bergodi), CFR și Universitatea Cluj sunt obligate să câștige pentru a fi sigure de calificare, însă una dintre ele tot va rămâne în fața televizorului pentru a viziona partidele din sferturile de finală. Remizele – Rapid vs CFR și Botoșani vs U Cluj – le convin formațiilor clujene, dacă Alexandria nu bate CSA Steaua.

CLASAMENT – GRUPA B

CFR Cluj 2 1 1 0 4-2 4p
Universitatea Cluj 2 1 1 0 4-2 4p
Rapid 2 1 1 0 3-1 3p
CSM Alexandria 2 1 0 1 3-4 3p
CSA Steaua 2 0 1 1 1-3 1p
FC Botoșani 2 0 0 2 2-5 0p

Despre partida de pe Cluj Arena nu sunt prea multe de comentat. Fotbalul prestat de cele două formații clujene a fost modest, iar evoluția unor jucători de-a dreptul enervantă și ridicolă în unele momente. Echipele și-au împărțit reprizele și punctele.

Spectacolul a fost doar în tribune. Exclusiv în tribune, galeria Universității oferind coregrafii impresionante!

Foto – Dana Oprișan// TextVă spunem noi … istoria nu-și va aminti capetele hidrei vișinii!

Foto – Dana Oprișan

Au marcat: Kresic (40 – autogol) – Bîrligea (66)

ECHIPELE de START:

U Cluj: Iliev – Oancea (46, Peteleu), Mitrea, Miron, Chipciu – Doukoure, Bic (73, Simion) – Cîmpanu (69, V. Gheorghe), Nistor (70, Manu), Silaghi (60, I. Stoica) – D. Popa
Rezerve: Gorcea, Peteleu, Pițian, I. Filip, G. Simion, V. Gheorghe, I. Stoica, F. ilie, Manu
Antrenor: Ioan Ovidiu Sabău

CFR Cluj: Sava – Kresic, Ajeti, M. Ilie (60, Avounou) – Mogoș, Fică (60, Krasniki), Muhar, Cvek (84, Tachtsidis), Camora – Otele (70, Deac), Juricic (60, Bîrligea)
Rezerve: Bălgrădean, Morgan, Deac, Krasniqi, R. Filip, Zejnullahu, Tachtsidis, Bîrligea, Avonou
Antrenor: Andrea Mandorlini

Stadion: Cluj Arena
Arbitru: Ovidiu Hațegan (Arad), A1: Sebastian Gheorghe (Suceava), A2: Ciprian Danșa (Satu Mare). VAR: Cătălin Popa

REZUMAT VIDEO

Advertisement

More in Cupa Romaniei Betano 2023/2024