Connect with us

Fotbal Intern

SuperLiga// Runda 26-a// Rezumat Video// Dinamo vs Oțelul 3-1 (2-1)// Dinamo „on fire”!

Acesta este Dinamo pe care și-l doreau suporterii de ani buni. Agresiv, nemilos, bine pregătit fizic, dornic să-și domine adversarul din primul și până-n ultimul minut,  inteligent și direct pe poartă. 

Câinii au obținut a doua victorie consecutivă și părăsesc ultimul loc, în timp ce „oțelarii” lui Dorinel Munteanu pierd a doua deplasare la București.

Dinamo a făcut un joc perfect, superior celui prestat contra Farului, iar suporterii vor ști să aprecieze în următoarele etape – cu mai multă îngăduință – eforturile din teren și celui de pe bancă. Câinii sunt pe un drum bun și dresorul pare priceput și pus pe fapte mari.

La Galați, în birourile Oțelului, nu se anunță zile liniștite. Actele contabile, aflate în posesia doamnei Paulina Munteanu, vor fi luate la verificat.

CRONICA LIVE

Statistica partidei// Posesia: 53%-47; Șuturi pe poartă: 4-2; Șuturi pe lângă poartă: 4-3; Cornere: 3-3; Cartonașe galbene: 3-3; Eliminat: Dorinel Munteanu (de pe bancă) 

Au marcat: Politic (3), Gnahore (34), Abdallah (81 – penalty) – Alex Pop (17 – penalty)

MVP – Abdallah – 7,5

Minutul 90+7 – Fluier final și Dinamo părăsește ultimul loc!

Minutul 90+2 – Golubovic intervine la două șuturi expediate din interiorul careului.

Minutul 90 – Meciul este prelungit cu 7 minute și Dinamo va evolua în 9 jucători de câmp. Homawoo a părăsit terenul accident și Kopic a efectuat toate schimbările.

Minutul 90 – Stoian respinge cu picioarele șutul lui Bordușanu. 

Minutul 82 – Dinamo a câștigat partida și Zelko Kopic efectuează trei schimbări.

Minutul 81 – GOOOOLL DINAMO – Abdallah, MVP-ul partidei, transformă și Dinamo conduce cu 3-1.

Minutul 77 – Milanov execută un corner și Dinamo obține o lovitură liberă de la 16 metri. Lovitura liberă este mutată la punctul de 11 metri! Arbitrului i s-a comunicat că faultul a avut loc în suprafața de pedeapsă.

Minutul 75 – Dorinel Munteanu primește cartonașul galben. După câteva secunde, arbitrul Andrei Moroiță este rechemat de asistentul Constantinescu Andrei pentru a-i acorda antrenorului gălățean cartonașul roșu. Dorinel Munteanu este eliminat!

Minutul 73 – Oțelul beneficiază un corner.

Minutul 72 – Aballah, MVP-ul partidei prin cele două pase de gol oferite, semi-luftează la 7 metri de poarta gălățeană.

Minutul 70 – Tehnicianul Oțelului este disperat să egaleze. A efectuat a 5-a schimbare!

Minutul 64 – Gnahore, cu alură de Pogba, șutează din merginea careului și Stoian respinge în lateral.

Minutul 63 – Adăscăliței respinge din fața lui Abdallah. Corner pentru Dinamo.

Minutul 60 – Fotbal puțin în primele 15 minute din repriza a doua.

Minutul 57 – Abdallah șutează din alergare pe lângă poarta Oelului și Milanov le dă emoții suporterilor dinamoviști. Părăsește terenul șchiopătând, însă revine pe teren pentru a fi faultat, din nou.

Minutul 56 – De când a început repriza a doua notăm doar schimbări. Dorinel Munteanu l-a schimbat și pe Maciel.

Minutul 52 – Moment complicat pentru Dinamo. Dennis Politic părăsește terenul accidentat. Iglesias îl înlocuiește pe marcatorul primului gol. Este a doua schimbare la formația bucureșteană. În prima repriză, Amzăr a fost schimbat tot din cauza unei accidentări.

Minutul 46 – Dorinel Munteanu este nervos. A efectuat trei schimbări. Cisotti, se pare, a fost schimbat din cauza unei accidentări. În concluzie, au ieșit Bodișteanu, Cisotti și Zhelev. Au intrat A. Rus, Zivulic și atacantul Rusevic.

Final de primă repriză.

Minutul 45+2 – Lopez Silva centrează în gura porții și Cisotti trece pe lângă minge. Ocazie mare de 2-2!

Minutul 45 – Prima repriză a fost prelungită cu 3 minute.

Minutul 41 – Amzăr părăsește terenul accidentat și este înlocuit cu Bordușanu.

Minutul 34 – GOOOOLL DINAMO – Fază spectaculoasă de atac a „câinilor” finalizată printr-un șut superb de Gnahore. Pasa decisivă a venit de la Abdallah!

Minutul 19 – Corner pentru Dinamo.

Minutul 17 – GOOOOLL OȚELUL – Alex Pop transformă penalty-ul.

Minutul 16 – Arbitrul Andrei Moroiță este chemat la monitorul VAR pentru a revedea o fază petrecută în careul dinamovist. Velkovski a comis fault în suprafața de pedeapsă.

Minutul 3 – GOOOOLL DINAMO – Mingea circulă pe traseul Abdallah-Milanov-Abdallah și centrarea atacantului este reluată din prima și puternic, din interiorul careulu, de Dennis Politic.

1-0 pentru Dinamo, după doar 135 de secunde scurse din meci.

foto// playsport

Minutul 1 – A început partida. Partida se desfășoară pe stadionul Arcul de Triumf. Oțelul este însoțită de aprooximativ 150 de suporteri.

ECHIPELE de START:

DINAMO: Golubovic 6,5 – Patriche 6,5, Velkovski 6, Homawoo 6,5 – Moura 6,5, Gnahore 6,5, Pavicic 6 (82, N. Roșu), Amzăr 6 (41, Bordușanu 6) – Milanov 7 (82, Ilic), Abdallah 7,5 (81, Gregorio), Politic 7 (53, Iglesias 6)

Rezerve: Railean, Goncalo, Selmani, Ilic, Iglesias, Bordușanu, Bani, Neagu, R. Grigore, Costin, N. Roșu,
Antrenor: Zeljko Kopic

OȚELUL: Stoian 6 – Zhelev 4 (46, Rusevic), Cisse 5, Lovric 5, Silva 5 – Cisotti 5 (46, Zivulic), Lameira 4,5, Teles 4,5 (70, Cîrjan 4,5) – Maciel 4,5 (57, Adăscăliței), Pop 4,5, Bodișteanu 4,5 (46, A. Rus)

Rezerve: Rus, Yabre, Gaitan, Farcaș, Ghiocel, Tănasă, Zivulic, Adăscăliței, Jardan, Cîrjan, Rusevic, Pap
Antrenor: Dorinel Munteanu

Arbitru: Moroiță Andrei (Ploieşti) / A1: Constantinescu Andrei (Bucureşti), A2: Dumitru Ionel Valentin (Gherghiţa) / Arbitru VAR: Popa Cătălin (Piteşti), Arbitru AVAR: Avram Valentin (Bucureşti)

REZUMAT VIDEO:

More in Fotbal Intern