Connect with us

Europa League

Sfatul lui Ioan Andone către conducerea Corvinului: „Le-am zis să se ducă în cupele europene. Stadionul nu există acum”

Corvinul Hunedoara a ales să joace în cupele europene în detrimentul schimbării formei de organizare, care i-ar fi permis să devină eligibilă pentru promovarea în SuperLiga. Astfel, hunedorenii vor mai evolua încă cel puțin două sezoane în Liga 2.

  • UPDATE – miercuri, ora 18.20// BREAKING (n.red. subsolul materialului)!

Într-o intervenție în emisiunea Fotbal Club, Ioan Andone a declarat că a încurajat conducerea clubului să ia decizia participării în Europa League.

”Știau asta. Se știa asta. Cum să le iei jucătorii acelora performanța asta? Stadionul nu există acum. Ar fi pățit la fel ca și Chindia, doi sau trei ani să se plimbe. Proiectarea să dureze și asta poate să scârțâie, să fie probleme.

foto – Ioan Andone – playsport

Este ceva extraordinar ce au făcut acolo. Eu când am fost întrebat, am fost de acord. Eu fac parte din Consiliul de Administrație și le-am zis să se ducă în cupele europene.

Când o să promoveze, stadionul e aproape gata. Să joci două-trei meciuri (n.r. considerate pe teren propriu în deplasare) e altceva. La anul o să fie foarte greu. La FCU Craiova, la Voluntari și la Pitești arată foarte bine ce este acolo.”, a spus Ioan Andone la Fotbal Club.

BREAKING:

Ce trebuie să știe „fecesebiștii” și „corviniștii”/ Sistem VAR încă din primul tur preliminar Champions League și Europa League!

De citit și:

Marea dilemă a Corvinului în aceste zile. Cupe Europene sau modificarea formei de organizare?

FCSB, Corvinul, CFR și Universitatea Craiova reprezintă România în cupele europene/ Vezi lista cu posibilii adversari

Oficial// Corvinul a transferat 4 tineri jucători nigerieni/ Vezi foto

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Advertisement

Ultimele Stiri

Cele mai citite

More in Europa League