Connect with us

Fotbal Intern

Patronul „Științei” se ia de arbitrul Marcel Bîrsan

Mihai Rotaru, patronul CSU Craiova, consideră că arbitrul Marcel Bîrsan a favorizat-o pe FCSB. Aseară, pe Ion Oblemenco, formația olteană a încasat un sec 3-0.

Am avut un galben corect la Badelj, am avut aceeași situație cu Radunovic la Cîmpanu și nu s-a dat galben. Am văzut că domul Bîrsan i-a plâns de milă lui Coman pe teren.

Când am văzut că nu dă galben la faza cu Cîmpanu, atunci am zis ‘Ok, atunci Bîrsan are alte aspirații în această seară’. Nu dorim să fim prieteni cu arbitrii, dar vrem să fim respectați. Eu cred că suntem cea mai dezavantajată echipă, a declarat Mihai Rotaru, la Digi Sport Special.

Foto// UCVOficial

Patronul CSU Craiova mai consideră că Marcel Bîrsan a greșit când i-a acordat FCSB-ului un penalty în prelungirile primei părți, decizie despre care Marius Avram, specialistul în ale arbitrajului pentru Digi Sport, consideră că a fost corectă.

Am văzut argumentația lui Marius Avram. Are o bază logică, îi respect argumentația, dar eu nu văd că mâna se îndreaptă către minge. Este o mișcare naturală a corpului, a afirmat Mihai Rotaru.

More in Fotbal Intern