Connect with us

Handbal

News Handbal// Naționala României de handbal feminin – locul 12 la C.M. 2023// Președintele FRH nu renunță la selecționerul Florentin Pera

Naționala României de handbal feminin a încheiat Campionatul Mondial cu o victorie, scor 28-27 cu Polonia, în ultima etapă din Grupa Principală III.  i

„Tricolorele”, selecționer Florentin Pera, s-au clasat la finalul turneului pe locul 12, ratând calificarea în sferturile de finală, respectiv participarea la turneul preolimpic. 

foto// frh

Cu toate acestea, potrivit prosport.ro, președintele Federației Române de Handbal, Constantin Din, a declarat că își dorește ca Florentin Pera să rămână la cârma echipei naționale. 

„Vă dați seama că sunt supărat că nu ne-am îndeplinit obiectivul la acest Campionat Mondial, dar asta este viața și trebuie să mergem mai departe. Vom face o analiză în cadrul Federației noastre și cel mai probabil Florentin Pera o să continue.

foto// frh

Eu îmi doresc să mergem cu dânsul mai departe, dar vom vedea ce vor hotărî și colegii mei. Însă, eu mi-l doresc și pentru perioada următoare pe Florentin Pera” a afirmat Constantin Din, pentru ProSport.

Echipa națională a României de handbal feminin este singura națională care a participat la toate cele 26 de ediții ale Campionatului Mondial, iar la rediția precedentă s-a clasat pe locul 13.

More in Handbal