Connect with us

Fotbal Intern

Liga 2// Trei repere inedite după 15 runde: liderii revenirilor, câștigătorii fără emoții și așii starturilor de meci!

Mai sunt 4 etape de disputat din sezonul regular al Ligii 2 Casa Pariurilor 2023/2024, toate programate la începutul anului viitor, prilej tocmai bun pentru o analiză în profunzime, pe 3 direcții speciale, a bilanțului de până azi în competiție.

Să reamintim, primele 6 clasate la zi sunt CSC Șelimbăr, Corvinul Hunedoara, Unirea Slobozia, CS Mioveni, Gloria Buzău, Viitorul Pandurii Tg. Jiu, așadar aceste formații ar intra în play-off dacă finalul sezonului regular ar fi acum.

Șelimbăr și forța revenirii

Un top relevant privind forța echipelor este cel al punctelor recuperate. Mai exact, numărul de partide în care o formație a fost condusă cu 1-0 și, ulterior, în acest context, a reușit să obțină totuși victoria sau măcar un rezultat de egalitate.

Liderul la zi din Liga 2 Casa Pariurilor este lider și în această ierarhie, așadar un posibil secret al succesului stă inclusiv în puterea de revenire a celor de la CSC 1599 Șelimbăr.

Sibienii sunt singurii care, în 15 meciuri jucate, au încasat primul gol al partidei de trei ori și au reșit totuși să își adjudece victoria! În al patrulea caz, o dată, au reușit doar un rezultat de egalitate. În total, 10 puncte strânse din reveniri!

Pe locurile 2-3 sunt Gloria Buzău și Metaloglobus București, fiecare cu câte două meciuri în care au câștigat după ce au fost conduse cu 1-0 plus o remiză în dreptul fiecăreia, după același scenariu.

Slobozia și Ceahlăul nu lasă vreo șansă

Unirea Slobozia este lider într-o altă ierarhie specială, dedicată victoriilor obținute în partide în care adversarul nu a reușit să marcheze. Ialomițenii au cele mai multe victorii la zero, așadar, nu mai puțin de 7 din totalul de 9 obținute, pentru un total de 15 partide disputate!

e locul 2 vine Ceahlăul Piatra-Neamț, moldovenii reușind însă doar 6 succese la zero, dar procentajul lor raportat la propriul palmares este mai bun. Asta pentru că Ceahlăul a câștigat fără gol primit de fiecare dată, 6 din 6 victorii adjudecate!

Corvinul începe la turație maximă

Formația care a marcat de cele mai multe ori în primul sfert de oră al partidelor disputate este … Corvinul Hunedoara!

Ardelenii au punctat în 6 rânduri pe intervalul minutelor 1-15 din meciurile jucate, capitol la care sunt urmați de CS Mioveni, CSA Steaua și CSM Reșița, fiecare cu doar 4 ocazii când au marcat în același context.

La polul opus se află CSM Alexandria, CS Tunari și Progresul Spartac, fiecare dintre el încasând gol în 5 rânduri pe startul partidei.

Sursa// FRF

More in Fotbal Intern