Connect with us

Fotbal Intern

Superliga// Runda 19-a// Avancronică – Oțelul – Sepsi (ora 17.00)// În partida tur, gălățenii au fost la 4 minute de victorie!

Dorinel Munteanu ( Oțelul Galați) a utilizat 27 de jucători în primele 18 etape, dintre care 18 au debutat în acest sezon pe prima scenă din România. Formația gălățeană ocupă locul 10, cu 23 de puncte, în ultima etapă reușind să învingă FCSB, liderul Superligii, cu 2-0, pe Național Arena.

Germanul Bernd Storck (60 ani) se va afla astăzi, 12 decembrie, la a treia partidă oficială pe banca lui Sepsi. Are o victorie, 2-1 cu Dinamo în Superligă, și un rezultat de egalitate, 2-2, în deplasare cu Petrolul, în ultima partidă din cadrul Cupei României.

Oțelul și Sepsi sunt vecine de clasament, locurile 10-11, 23 de puncte, golaveraj superior formația gălățeană.

În partida tur, la Sfântu Gheorghe, Sepsi și Oțelul au terminat la egalitate, scor 1-1. Alex Pop a marcat pentru Oțelul în minutul 5, iar Safranko a restabilit egalitatea, cu patru minute înaintea finalului celor 90 de minute.

foto// captură video orange sport

 26 noiembrie 2023, Oţelul – Universitatea Craiova 1-3: a fost singura înfrângere suferită de gălăţeni în ultimele şase etape, în rest două victorii şi trei remize.

Covăsnenii au pierdut şase dintre precedentele şapte deplasări din Superliga României, unicul rezultat pozitiv pe teren advers din acest interval fiind înregistrat pe 27 octombrie 2023, FC Voluntari – Sepsi OSK 0-2.

Cele două echipe s-au mai întâlnit în principala competiţie internă doar în turul sezonului regular curent, când au remizat la Sf. Gheorghe, scor 1-1, goluri marcate de Pavol Safranko, respectiv Alexandru Pop.

Partida va fi arbitrată de Marian Barbu (Făgăraș).

More in Fotbal Intern