Connect with us

Baschet

News Baschet// Meci mare la Cluj-Napoca, în BKT Europe Cup, U-BT vs Ratiopharm Ulm// Vezi programul echipelor românești în cupele europene

Cinci echipe din Liga Națională de Baschet Masculin se pregătesc de noi meciuri în competițiile continentale intercluburi. Meciul cel mare va avea loc mâine, miercuri 8 noiembrie, la Cluj-Napoca, între campioanele României și Germaniei.

Astăzi, marți 7 noiembrie,  SCM winsed.swiss Mozzart Bet Timisoara primește vizita cehilor de la Geosan Kolin, în Alpe Adria Cup. Ambele formații sunt neînvinse, după două runde, în Grupa B a competiției. Partida de la ora 19:00, din Sala Constantin Jude, poate fi urmarită i pe internet, pe canalul de YouTube Alpe Adria Cup.

Tot cu o echipa din Cehia se dueleaza și CSO Voluntari, miercuri de la ora 19:00. Ilfovenii joacă pe terenul lui Basket Brno, în European North Basketball League. Meciul se vede live pe canalul de YouTube ENBLeague.

Miercuri, de la aceeași ora 19:00, duel de prim rang între campioanele Romaniei și Germaniei, în BT Arena: U-BT Cluj-Napoca întâlnește pe Ratiopharm Ulm, în etapa a 6-a din BKT EuroCup. Ambele echipe au până acum un bilanț de patru victorii și o înfrângere. Partida este transmisă de către canalul TV Prima Sport.

În FIBA Europe Cup, ambele participante din tara noastra evolueaza in deplasare: de la ora 20:00, CSM Oradea joaca in Slovacia, cu Patrioti Levice, in cadrul Grupei J, meciul fiind disponibil pe YouTube.

În Grupa B, BC CSU Sibiu joacă în Scoția, contra lui Caledonia Gladiators, partida putând fi, de asemenea, vizionată in direct pe YouTube.

 

Liga Națională de Baschet Masculin Getica 95 –  Rezultate – Runda 7:

CSM Galați vs. U-BT Cluj-Napoca 100-117

CSO Voluntari vs. CS Dinamo București 74-69

BC Laguna București vs. CSM Corona Brașov 68-72

CSM Târgu Mureș vs. CSU Sibiu 80-66

CSM Petrolul Ploiești vs. CSM Oradea 62-85

CSM Târgu Jiu vs. CS Rapid București 58-94

CSM Focșani vs. CS Vâlcea 1924 74-71

 

 

Advertisement

More in Baschet