Connect with us

Baschet

NEWS Baschet// Echipele masculine de club, pregătite de o nouă rundă de competiții europene

Mâine, miercuri 15 noiembrie, toate cele cinci echipe masculine din țara noastră angrenate în competițiile continentale intercluburi au programate jocuri.

În BKT EuroCupU-BT Cluj-Napoca va evolua în deplasare, în Italia, cu Dolomiti Energia Trento. Partida va începe la ora 21:00 și va putea fi urmarită în direct pe canalul TV Prima Sport. Baschetabliștii clujeni ocupă locul 2 în Grupa B, cu 5 victorii și o înfrângere, iar italienii de la Trento se situează pe poziția a 6-a, cu trei victorii și tot atâtea înfrângeri. 

foto// facebook – ubtcluj

În FIBA Europe Cup, ambele formații din țara noastră vor juca pe teren propriu, de la ora 19:00: CSM Oradea vizează calificarea în play-off-ul competitței si ia în calcul doar varianta victoriei cu finlandezii de la Kataja Basket, în direct pe canalul de YouTube FIBA, În partida tur, în Finlanda, CSM Oradea a câștigat cu 87 la 73. 

foto// facebook – CSM.Ordea

BC CSU Sibiu are o partidă dificilă în compania bascilor de la Surne Bilbao Basket, de asemenea în transmisiune directă pe YouTube. La Bilbao, CSU Sibiu a pierdut la 25 de puncte diferență, scor 64-89.

Sala „Gabriela Szabo” din Voluntari va consemna o premieră istorica: primul meci internațional de baschet găzduit, CSO urmând sa primească vizita belgienilor de la RSW Liege Basket, în cadrul European North Basketball League. Jocul începe de la ora 19:00 și se vede live pe Metropola TV.

foto// facebook – BaschetCSOV

În Alpe Adria Cup, de la ora 20:00 SCM winsed.swiss Mozzart Bet Timisoara joaca în Austria, cu BC Vienna, în direct pe canalul de YouTube Alpe Adria Cup.

Advertisement

More in Baschet