Connect with us

Din Voleu

În două minute, Dan Nistor a reușit să abordeze o sumedenie de subiecte: meci, lovitura ratată, colegi, propriul contract și transferuri!

Dan Nistor a dus-o pe „U” Cluj la loviturile de departajare, prin penalty-ul transformat în minutul 120+10, dar a ratat lovitura de departajare care o putea trimite și în Conference League.

La finalul partidei, Dan Nistor s-a arătat bulversat de ratarea loviturii de departajare și a declarat că „U” Cluj ar fi meritat victoria în cele 90 de minute.

Numai în pielea mea să nu fii. Cred că trebuia să câștigăm, am avut foarte multe ocazii, dar n-am reușit să marcăm, am ratat foarte ușor.

foto/ playsport.ro

Am egalat pe final din acel penalty, am ajuns la penalty-uri și nu am putut să marchez penalty-ul decisiv. E vina mea, îmi asum, îmi cer mii de scuze colegilor, suporterilor, antrenorilor, tuturor clujenilor.

Când stai în cinci-șase inși e greu să ajungi unde vrei să ajungi. Am văzut că s-a speculat că avem salarii de 16.000, de 18.000. Total aberații. Dacă nu iese nimeni, vorbesc eu. Sunt aberații, le arăt contractul dacă vor. Asta e la fotbal, trebuie jucători cu valoare, a afirmat Dan Nistor, la flash-interviu.

De citit și:

Baraj – Calificare Conference League// Rezumat Video – Universitatea Craiova vs „U” Cluj 1-1 (5-4 d.l.p.)/ Universitatea Craiova câștigă la loviturile de departajare și va juca în Conference League

Alex Chipciu s-a declarat mândru de echipă: „Le-am fost superiori. Asta e, învățăm din astfel de lucruri”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Advertisement

Ultimele Stiri

Cele mai citite

More in Din Voleu