Connect with us

Din Voleu

Costel Gâlcă: „La final nu mai contează cum câștigi, contează că mergem în cupele europene”

Universitatea Craiova a învins-o pe Universitatea Cluj, la loviturile de departajare, și s-a calificat în preliminariile Conference League.

La finalul partidei, Costel Gâlcă, tehnicianul echipei oltene, a ținut să-și felicite jucătorii, în special pe portarul Laurențiu Popescu.

”A fost un meci foarte greu, dar să treci de la extaz la agonie e cam dur. Suntem bucuroși că bieții au fost conectați la meci, nu și-au pierdut speranța. Suntem bucuroși și că suporterii au fost alături de noi.  La final nu mai contează cum câștigi, contează că mergem în cupele europene. Era important pentru club. 

Te gândești la toate în acel moment, dar trăiam cu speranța și speram că o să fie concentrați. Laurențiu (n.r. Popescu) a avut două intervenții fabuloase și ne-a ajutat. Presiunea a fost pe ambele echipe în acest meci și cred că acest lucru și-a spus cuvântul în fața porții. 

I-am felicitat pe băieți pentru că au fost concentrați pe teren și pentru că au dus echipa în cupele europene. Toți facem parte din echipă și Laurențiu a avut intervenții fabuloase. Am avut probleme, dar trebuie să ne uităm la lucrurile pozitive”, a afirmat Costel Gâlcă, la finalul partidei.

Advertisement

Ultimele Stiri

Cele mai citite

More in Din Voleu