Connect with us

Din Voleu

I.O. Sabău, în glumă, pune ratarea lui Daniel Popa pe seama oboselii: „Cred că nu știa unde e poarta”

Tehnicianul Universității Cluj s-a declarat mulțumit de punctul obținut în confruntarea cu Sepsi OSK și acum este preocupat să găsească jucători odihniți pentru partida de miercuri cu Farul, de la ora 18.30, pe Cluj Arena.

”Încercăm să jucăm fotbal, am luat un punct important. Am avut o primă repriză bunicică, am avut și o situație cu Popa, destul de bine prima repriză. A doua repriză a fost modestă. 

El (n.red. Daniel Popa) fiind obosit, cred că nu știa unde e poarta. Portarul era în afara cadrului porții, poarta era goală. Da, mingea fuge un pic.

E un punct important, e un punct mare pentru noi. Știam că nu avem voie să pierdem împotriva unei echipe puternice. Ei știu să joace fotbal, chiar dacă au avut mici excepții. Sigur, încercăm să găsim soluții, a fost un meci foarte greu. Am rămas în lupta pentru play-off, dar nu cu șanse mari. Trebuie să luăm 6 puncte în cele trei jocuri, cel puțin. 

Trebuie să câștigăm cu Farul acasă, pe urmă cu Botoșani, iar apoi să vedem. În următorul meci va trebui să găsesc jucătorii odihniți, pentru că în ultimele 20 de minute am căzut fizic”, a spus Ioan Ovidiu Sabău.

De citit și:

SuperLiga – Runda 27-a// Rezumat Video – Sepsi vs „U” Cluj 0-0// Echipe constipate, fotbal scremut

More in Din Voleu