Connect with us

Din Voleu

Bernd Storck (Sepsi OSK) simte că va rata obiectivul de intrare în play-off

La finalul partidei cu Universitatea Cluj, tehnicianul echipei Sepsi OSK, Bernd Storck, a afirmat că avea nevoie de cele trei puncte pentru a se apropia de zona de play-off a Superligii. 

”Am avut mari așteptări de la acest meci, am vrut să câștigăm, pentru că era ca o finală pentru noi. Aveam nevoie de cele trei puncte. Dacă vedeți prima repriză, nu am făcut cel mai bun joc, nu am jucat ca de obicei. Cluj ne-a făcut misiunea grea, s-au apărat foarte bine și nu am găsit drumul spre poartă.

În a doua repriză am făcut câteva schimbări tactice și am stat mai bine, am controlat mai bine meciul. În final, nu am înscris și nu am câștigat, dar Cluj are o echipă bună, se bate la play-off. Toată lumea este dezamăgită.

Am jucat mai ofensiv și am practicat un joc mai orientat spre benzi în a doua repriză. Asta e problema noastră, că nu am înscris. Nu e vina numai atacanților, toată lumea trebuie să-și asume responsabilitatea și să găsim drumul spre poartă.

Ai nevoie de puncte ca să ai succes. Dar acum, e foarte multă presiune din afară, nu e așa ușor. Este foarte dificil pentru toată lumea să intre în play-off. 4-5 echipe pentru locurile de play-off, campionatul e foarte competitiv”, a declarat tehnicianul german Bernd Storck.

Acum, după remiza albă cu „U” Cluj, formația covăsneană – la a cincea partidă fără victorie – se află pe locul 10, cu 34 de puncte, la trei lungimi de FC Hermannstadt, poziția 6-a.

 

More in Din Voleu