Connect with us

Fotbal Intern

Dinamo București – fără Dennis Politic la meciul cu CFR, din Gruia// Fundașul Edgar Ie va fi în echipă, declară Kopic

Zeljko Kopic, antrenorul croat al lui Dinamo, a declarat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, că mijlocașul lateral Dennis Politic nu face parte din lotul echipei pentru partida cu CFR, care se va disputa mâine, în cartierul clujean Gruia, de la ora 20.30, în cadrul rundei a 27-a a SuperLigii.

”După aceste două victorii, ne așteaptă un meci tare. CFR Cluj e o echipă cu multă calitate și joacă un fotbal bun. Dacă vrem să luăm puncte, trebuie să fim buni decât în precedentele partide. Am lucrat mult pentru acest meci.

Am văzut că CFR preferă un sistem 4-2-3-1. Am analizat-o și am remarcat anumite tipar, atât în ofensivă, cât și în defensivă. Din punct de vedere tactic, vom fi bine pregătiți. Vrem să luăm puncte din fiecare meci. Vom merge acolo pentru a lupta. Vom face tot ce putem pentru a obține puncte.

Cu privire la lot, Politic nu va fi cu siguranță la meci. Și nici Amzăr nu va fi gata. Iar unul sau doi jucători sub semnul întrebării. Dar am 26 de jucători în lot. Dacă unii nu pot juca, e o ocazie pentru alții să arate că au calitate. Edgard Ie e pregătit, va fi în echipă.

Atmosfera e mai bună, dar mai avem mult de muncă. Suntem încă în zona retrogradării. Sunt fericit pentru jucători, dar mai avem multe de făcut. Suntem într-un proces care nu se oprește niciodată. Am spus și înainte de aceste victorii că sunt părți care mă mulțumesc.

Acum suntem într-o atmosferă mai bună, dar trebuie să muncim la toate capitolele. Suntem toți fericiți când se vorbește frumos despre munca noastră, dar eu mă concentrez pe muncă și jucători. Ei sunt cei mai importanți”, a declarat tehnicianul Zeljko Kopic

De citit și:

FRF și M.E.: 5 noi clase de fotbal pentru fete vor fi înființate anul acesta în orașele Bistrița, Buzău, Pitești, Târgu Mureș și Timișoara

Advertisement

More in Fotbal Intern