Connect with us

Cupa Romaniei Betano 2023/2024

Cupa României – Sfert de finală// Rezumat Video – Corvinul vs CFR 4-0 (1-0)/ Corvinul o umilește pe CFR. Capăt de linie pentru „feroviarii” clujeni!!!

Corvinul Hunedoara a umilit-o pe CFR Cluj în „sferturile” Cupei României Betano, scor 4-0. Formația clujeană a evoluat cu un om în minus din minutul 11, după eliminarea lui Tachtsidis.

Postul lui Adrian Mutu la CFR este în pericol. Nu este exclus ca Mutu să fie demis în următoarele 48 de ore, pentru că nici în SuperLiga rezultatele nu sunt cele dorite.

Victoria/Calificarea Corvinului a intrat în istoria clubului. Este pentru a doua oară când formația hunedoreană accede în semifinalele Cupei României, după 41 de ani! 

CRONICA LIVE

Au marcat: V. Lică (43), M. Coman (50), N. Pîrvulescu (67), I. Pop (90+2)

Minutul 90+2 – Fluier Final. 

Minutul 90+2 – GOOOLL CORVINUL – I. Pop înscrie pentru 4-0!!!

Minutul 90 – Partida a fost prelungită cu 2 minute.

Minutul 80 – Comentarorul de la Prima Sport a afirmat că patronul CFR, Neluțu Varga, a părăsit stadionul din Hunedoara după înscrierea golului doi de către Corvinul.

Corvinul vs CFR/ Foto – Emil Sebastian Popescu –  espphoto.ro

Minutul 67 – GOOOLL CORVINUL – Nicolae Pîrvulescu înscrie cu un șut fabulos de la aproximativ 25 de metri, în vinclul porții lui Sava. CFR este ca și eliminată din competiție!

Minutul 65 – Corvinul impune ritmul și controlează cu destulă autoritate partida.

Corvinul vs CFR/ Foto – Emil Sebastian Popescu –  espphoto.ro

Minutul 50 – GOOOLL CORVINUL – Marius Coman înscrie cu un șut din 10 metri, la colțul scurt. Este 2-0 pentru Corvinul și, posibil, capăt de linie pentru CFR în Cupa României!

Marius Coman înscrie pentru 2-0/ Foto – Emil Sebastian Popescu –  espphoto.ro

Minutul 46 – Două modificări la CFR! A început repriza a doua.

Minutul 45+6 – Final de primă repriză.

Minutul 45 – Prima repriză a fost prelungită cu 6 minute.

Minutul 44 – Show pirotehnic în peluza hunedoreană.

Minutul 43 – GOOOLL CORVINUL – Lică deschide scorul cu un șut puternic, din interiorul careului, după un corner.

Minutul 40 – Mogoș respinge din fața lui Marius Coman și se accidentează. Este schimbat cu Mamic. Fundașul CFR-ului este avertizat cu cartonașul galben după nici două minute, pentru un fault din spate.

Minutul 30 – Corvinul revine în atac, prin Marius Coman, șutul atacantului fiind reținut de Sava.

Minutul 27 – Ocazie mare pentru CFR. Defensiva hunedoreană l-a scăpat din marcaj pe Michael, care, după un sprint de aproximativ 20 de metri, a șutat pe jos, însă Lefter a respins în corner.

Minutul 22 – Șutul lui Neacșa este deviat de Mogoș în corner.

Minutul 11 – Tachtsidis este eliminat! Mijlocașul formației clujene și-a lovit adversarul cu cotul, după ce acesta l-a tras de tricou. 

Corvinul vs CFR/ Foto – Emil Sebastian Popescu –  espphoto.ro

Minutul 3 – Corvinul expediază primul șut la poarta CFR-ului. Adrian Mutu, tehnicianul feroviarilor clujeni, nu este dispus la concesii, titularii sunt pe teren: cu excepția lui Bîrligea, înlocuit de Michael

Minutul 1 – A început partida. Mircea Lucescu a dat lovitura de start a meciului.

Mircea Lucescu/ Foto – Emil Sebastian Popescu –  espphoto.ro

ECHIPELE de START:

CORVINUL: Lefter – Iacob, Lică, Manolache, Mihai Velisar – Bradu, Hrezdac (81, Chindriș), Neacșa – Lupu, Marius Coman (89, Herghelegiu), Pîrvulescu (89, Mitran)

Rezerve: Blaga, A. Nicolae, Câmpan, S. Ion, Chindriș, Herghelegiu, Mitran, Predică
Antrenor: Florin Maxim

CFR: Sava – Manea, Mogoș (40, Mamic), Boben, Camora (46, R. Filip) – Keita, Muhar, Tachtsidis – Deac (46, Fica), Michael (78, Serebe), Otele (55, Bîrligea)

Rezerve: Hindrich, Radu, Mamic, Aussi, Filip, Fică, Falco, Serebe, Bîrligea
Antrenor: Adrian Mutu

Jandarmii au găsit materiale pirotehnice pe stadion, ascunse în mai multe gropi.

„Jandarmeria asigură măsurile de ordine publică la evenimentul sportiv Cupa României (Corvinul 1921 Hunedoara – CFR 1907 Cluj). Marţi, 2 aprilie 2024, în jurul orei 15,00, în urma unei acţiuni desfăşurate de către efectivele de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Hunedoara, la stadionul Michael Klein din Hunedoara, au fost descoperite mai multe tipuri de articole pirotehnice într-o groapă săpată în incinta arenei sportive, în dreptul sectorului peluzei gazdă.

În urma verificărilor, s-a constatat faptul că un grup restrâns de suporteri a săpat groapa şi a ascuns materialele pirotehnice (baterii de artificii, petarde, fumigene, stroboscoape)”, a transmis Jandarmeria, potrivit Agerpres.

REZUMAT VIDEO:

Advertisement

More in Cupa Romaniei Betano 2023/2024