Connect with us

Cupa Romaniei Betano 2023/2024

Cupa României Betano// Azi – FCU Craiova vs FC Voluntari (18.00) și „U” Cluj vs FC Hermannstadt (21.00)

Înfrângerea suferită în etapa a doua din play-out, 1-2 cu Oțelul Galați, l-a determinat pe patronul FCU Craiova să declare „stare de urgență”. Astfel, după modelul Gigi Becali, Adrian Mititelu a anunțat că va lua toate deciziile la echipă până la finalul sezonului.

Eu cred că echipa asta nu va mai pierde niciun meci în acest campionat. De azi, suntem în stare de urgență. Fiecare secundă petrecută în club e altfel. O să vă convingeți de miercuri.

Vom fi o altă echipă. Eu cred că vom câștiga și Cupa României. Poate jucăm la vară și barajul de Conference League.

Începând de astăzi, eu răspund de tot, a declarat Adrian Mititelu, la Fotbal Club Digi Sport, la o zi după meciul cu Oțelul Galați.

În ultimele 5 dueluri directe, FC Voluntari nu au reușit să se impună nici măcar o dată! Oltenii au trei succese, 2-1, 3-1 și 1-0, în ordine cronologică, în vreme ce alte două partide s-au încheiat cu remize spectaculoase, 3-3! Una dintre ele, tranșată la penalty-uri tot de FCU Craiova, contând pentru play-off-ul Conference League de sezonul trecut.

Florin Pârvu, 48 ani, tehnicianul celor de la FC Voluntari, are în palmares o Cupă a României, dar cucerită ca jucător, cu Dinamo, în 2003. În vreme ce, de partea cealaltă, italianul Nicolo Napoli are o Cupă a… Italiei! Cucerită în 1990 cu Juventus Torino!

Partida va fi arbitrată de Florin Andrei (Târgu Mureș).

FOTO: Macrea Valentin/SPORT PICTURES// Superbet

Pe Cluj Arena, de la ora 21.00, vom asista la rejucarea sfertului de finală din ediția precedentă, doar că acela a avut loc la Sibiu, unde formația clujeană s-a impus cu 2-1 (0-1).

Formațiile conduse de Ioan Ovidiu Sabău și Marius Măldărașanu, foși colegi la Rapid, au propus goluri în toate ultimele 5 confruntări directe. Bilanțul este net favorabil studenților clujeni, 4-0. Asta pentru că “U” s-a impus cu 1-0 și în trei rânduri cu 2-1! O singură remiză recentă, 2-2.

Partida va fi arbitrată de Andrei Chivulete (București).

Advertisement

More in Cupa Romaniei Betano 2023/2024