Connect with us

Din Voleu

Cristi Balaj își contrazice patronul – Cristi Manea nu și-a prelungit contractul cu CFR!

Patronul CFR anunța în urmă cu aproximativ trei săptămâni că s-a înțeles cu Cristi Manea pentru prelungirea angajamentului. Fundașul dreapta, folosit pe banda stângă în ultimul meci din SuperLigă, 0-1 cu Rapid, a intrat în ultimele 6 luni de contract cu CFR Cluj!

Stupoare, lucrurile se pare că nu stau așa!

Într-o intervenție telefonică la Digi Sport Special, Cristi Balaj (foto), președintele celor de la CFR Cluj, a anunțat că Manea își va prelungi contractul cu formația din Gruia doar dacă va da satisfacție.

”Camora este accidentat. El face antrenamentele alături de colegi, doar că pentru a intra în ritmul unui joc oficial ai nevoie de mai mult de câteva antrenamente. Ne-am dorit să nu riscăm.

Ne-am dorit să îl semnăm pe Abeid de mult. Ne-am dorit să vină din vară, dar am insistat să vină mai repede pentru că suferim în acea zonă. (n.r. Cristi Manea).

Nu a fost poziția lui pentru că este de picior drept și nu ascundem că după prestația lui Mamic ne dorim mai mult de la el. El (n.r. Cristi Manea) are contract până în vară, urmează în funcție de prestațiile sale să vedem dacă prelungim sau nu”, a spus Cristi Balaj, la Digi Sport Special. 

CE DECLARA PATRONUL CFR

În ceea ce-l privește pe Manea, nu avem nicio ofertă concretă de la Galatasaray. Doar vorbe, povești, speculații… Nu am primit nimic, nicio sumă, niciun mail de la Galatasaray. Așa că e o pistă falsă.

Cu Manea am bătut palma pentru o prelungire de un an și jumătate a contractului, zilele viitoare vom semna și cred că Manea ne va ajuta în continuare. E un jucător formidabil, de mare valoare.

CFR are nevoie de el, dar cred că și Manea are nevoie de CFR. Deci îl veți mai vedea pe Manea încă mult timp de acum în colo la CFR. Asta, bineînțeles, dacă nu apare vreo ofertă cu totul și cu totul ieșită din comun, afirma recent Ioan Varga.

Advertisement

More in Din Voleu