Connect with us

Fotbal Intern

Oficial// Dinamo așteaptă un fundaș central cu CV impresionant!

Fundașul Edgar Ie’ (29 ani, Guineea Bisau) este așteptat de oficialii lui Dinamo în cursul zilei de mâine, joi 15 februarie. să sosească în București, iar de vineri să se alăture lotului condus de Zeljko Kopic.

„Nu am semnat, încă nu e oficial. Sperăm să fie vineri cu noi. O să ajungă mâine seară și vineri sperăm să fie. Sunt genul de jucători care au niște experiențe foarte importante, niște dueluri cu tensiuni mari tocmai pentru a ne da plus valoarea în meciurile foarte grele.

În astfel de jocuri, jucători mai tineri ar putea să cedeze mult mai ușor. Da, este ultimul transfer”, a declarat Andrei Nicolescu, administratorul special al lui Dinamo. la Prosport Live.

Edagr Ie’, care deține și cetățenia portugheză, a început fotbalul la juniorii lui Sporting Lisabona. A fost cumpărat de Barcelona pentru 1,7 milioane de euro și a jucat la echipa a doua, de unde a ajuns la Villareal B, iar apoi s-a întors în Portugalia, la Belenenses. Clubul francez Lille l-a cumpărat cu 3,5 milioane de euro. A mai jucat la Nantes, Feyenoord, Trabzonspor. Edgar Ie a evoluat ultima oară pentru Bașakșehir Istanbul, de care s-a despărțit în această iarnă. 

 

 

Advertisement

More in Fotbal Intern