Connect with us

Fotbal Intern

Oficial// Sepsi a scăpat, în sfârșit, de Francisco Júnior// Fratele lui Roland Niczuly, tot portar, a fost împrumutat la Focșani

Sepsi Sfântu Gheorghe a anunțat despărțirea pe cale amiabilă de mijlocașul Francisco Júnior (32 ani), care le-a dat mari bătăi de cap conducătorilor grupării covăsnene. Anul trecut, în luna decembrie, fotbalistul din Guineea-Bissau, care mai jucase la Gaz Metan mediaș, a fost prins la volan sub influența băutilor alcoolice. S-a ales cu dosar penal. Mai mult, Franciscio Junior are la Judecătoria Brașov și un proces privind stabilirea paternității!

”Clubul Sepsi OSK s-a despărțit de Francisco Júnior, contractul fiind reziliat de comun acord între cele două părţi. Mijlocaşul, în vârstă de 32 de ani, a ajuns în vara anului 2022 la Sfântu Gheorghe. Îi urăm mult succes în continuare în carieră!”, a comunicat clubul pe pagina oficială de Facebook.

Rajmund Niczuly, fratele mai mic al lui Roland Niczuly, portarul titular și căpitanul Sepsi, a fost împrumutat la CSM Focșani.

”Sepsi OSK a ajuns la un acord cu CSM Focşani pentru împrumutul jucătorului Niczuly Rajmund. Astfel, portarul, în vârstă de 19 ani, va evolua până la finalul sezonului la Focşani pentru a avea mai multe şanse să joace.   

Clubul nostru îi urează mult succes la noua echipă!”, se arată în comunicatul clubului din Sfântu Gheorghe.

 

Advertisement

More in Fotbal Intern