Connect with us

Din Voleu

Adrian Mutu și-a demisia de la CFR!// Andrea Mandorlini ar fi fost rechemat la echipă!

Adrian Mutu, tehnicianul CFR Cluj, nu a reușit să treacă peste umilința suferită la Hunedoara, în partida de cupă cu Corvinul, pierdută cu scorul de 0-4, și în această dimineață – așa cum a lăsat să se înțelegă la flash-interviul de după meci, și-a prezentat demisia în scris.

UPDATE// Miercuri 3 aprilie – ora 15.40 – Andrea Mandorlini, în prezent scouter la club, ar urma să ajungă astăzi la Cluj-Napoca. Potrivit GSP.ro, antrenorul italian a fost sunat de patronul Neluțu Varga încă de marți seara, pentru a prelua echipa. Patronul Varga a părăsit stadionul din Hunedoara în timpul meciului, după golul de 2-0, în minutul 50, iar președintele Cristi Balaj nu a mai văzut golul 4 al hunedorenilor, acesta plecând la 3-0.

Foto: Emil Sebastian Popescu –  espphoto.ro

„Mi-am dat demisia de la CFR Cluj! M-am gândit toată noaptea, nu pot să trec peste această umilință. Eu am o altă mentalitate, una de învingător. Demisia mea este de la ora 11:00 dimineața pe biroul președintelui Cristi Balaj, a declarat Adrian Mutu, pentru Fanatik.

Patronul echipei, Neluțu Varga, încearcă să-l convingă pe Mutu să renunțe la demisie, cel puțin până în vară. Astfel, hotărârea e în mâinile tehnicianului. În cazul unei demisii, Andrea Mandorlini, ar urma să fie reinstalat pe banca echipei din cartierul clujean Gruia.

More in Din Voleu