Connect with us

Din Voleu

Vestiarul CFR-ului stă pe un butoi de pulbere. Mutu se gândește la demisie, iar pe Tachtsidis nu-l mai vor colegii. Vezi motivul!

Mijlocașul Panagiotis Tachtsidis a fost luat în colimator de colegii săi, dar și de conducerea clubului, pentru cartonașul roșu încasat în partida cu Corvinul Hunedoara, pierdută de clujeni cu 0-4, în cadrul sferturilor de finală ale Cupei României Betano.

În minutul 11 al partidei, Tachtsidis (foto stânga) a primit cartonașul roșu după ce l-a lovit în față pe Marius Lupu. De altfel, Adrian Mutu, tehnicianul formației clujene, a recunoscut la flash-interviul de după meci că eliminarea grecului a fost justificată.

Corvinul vs CFR, 4-0, Cupa României/ Foto: Emil Sebastian Popescu –  espphoto.ro

Potrivit Fanatik, CFR Cluj ar fi decisă să renunțe la serviciile mijlocașului defensiv, care nu s-ar afla la primul episod cu multe semne de întrebare în „coadă”.

În partida cu Rapid București – în minutul 77 al meciului, scor 0-1, în etapa a 25-a din SuperLiga – Tachtsidis a primit cartonașul galben în timp ce se afla pe bancă, după ce fusese înlocuit de Adrian Mutu.

Cum „galbenul” încasat era al patrulea, internaționalul grec a fost suspendat pentru meciul cu FC U Craiova, de pe 17 februarie, scor 3-1, în etapa a 26-a din SuperLiga, iar colegii săi au comunicat conducerii că a căutat să-l primească intenționat, pentru a lua parte la concertul solistului Nikos Vertis.

Concertul compatriotului său, cu care este și prieten, a avut loc pe 15 februarie, ora 21.00, în BT Arena, din Cluj-Napoca!

 

Advertisement

More in Din Voleu