Connect with us

Din Voleu

Oficial// Dorinel Munteanu – avertisment+4.500 de lei amendă/ Jucătorii Masoero („U” Cluj) și Houri (Universitatea Craiova) – suspendați o etapă

Comisia de Disciplină din cadrul Federației Române de Fotbal a hotărât în cadrul ședinței de astăzi, miercuri 3 aprilie, sancționarea jucătorilor Masoero („U” Cluj) și Houri (CSU Craiova) cu suspendare pentru un meci și penalitate sportivă de 740 lei. Ambii jucători au fost eliminați cu „roșu” direct în ultima etapă.

După mai multe amânări, membrii C.D. au dat un verdict final și în speța FC RAPID 1923 vs. Dorinel MUNTEANU. Clubul giuleștean formulase o plăngere referitor la declarațiile tehnicianului formației gălățene, care aveau substrat discriminator la adresa unor suporteri rapidiști, pe care i-a etichetat ca fiind „mai bronzați.”

Hotărârea Comisiei de Disciplină – miercuri, 3 aprilie:

„FC RAPID 1923 vs. Dorinel MUNTEANU – Plângere – Respinge excepția lipsei de interes invocată de catre clubul ACS Suporter Club Oțelul Galați ca neîntemeiată.

Respinge cererea de suspendare a plângerii disciplinare formulată de clubul ACS Suporter Club Oțelul Galați ca neîntemeiată.

Respinge cererea reconvențională formulată de clubul ACS Suporter Club Otelul Galați ca neîntemeiată.

Admite cererea formulată de clubul FC Rapid 1923 SA.

În temeiul art. 12, 14 Bis și 15 din RD, raportat la art. 54.1 din RD, se sancționează antrenorul Dorinel Munteanu cu AVERTISMENT și penalitate sportivă de 4.500 lei.”

Comisia de Disciplină a mai hotărât amendarea cluburilor FC U 1948 Craiova cu suma de 10.000 lei, pentru „întârziere start joc, lipsă jucatori la flash-interviuri”, și cu 5.000 de lei a SC Oțelul Galați și Farul Constanța, în urma incidentelor provocate de suporteri.

More in Din Voleu