Connect with us

Din Voleu

Zeljko Kopic intenționează să râmână la Dinamo: „Vreau să-mi termin treaba aici. Încă am energia necesară și vreau să lucrez”

La finalul partidei Dinamo vs FK Csikszereda, scor 2-0, din manșa tur a barajului pentru menținere/promovare în SuperLiga, Zeljko Kopic, tehnicianul câinilor roșii,” s-a declarat mulțumit de jocul elevilor săi, însă este convins că duelul este departe de a fi tranșat. 

Kopic a mai spus că nu a discutat cu șefii clubului despre prelungirea contractului, dar a afirmat că vrea să rămână în continuare antrenorul lui Dinamo. 

”2-0 este un rezultat bun. Am avut câteva faze bune în care puteam să-l marcăm și pe al treilea. În primele minute am început bine, apoi oponentul s-a stabilizat și s-a apărat bine. La pauză am schimbat ceva, le-am cerut să aibă mai multă energie în atac. A doua repriză ne-am schimbat, am dat două goluri. Trebuie să fim foarte serioși. 

Nu suntem salvați, mai avem un meci și trebuie să fim concentrați și dăm maximul. Csikszereda este o echipă cu calitate. Nu sunt relaxat pentru că treaba nu e făcută, mai avem un meci și trebuie să fim la cel mai înalt nivel. 

Au calitate, vor juca acasă și ne vor pune în dificultate. Joacă acasă, vor încerca să ne enerveze, dar trebuie să ne pregătim și să fim la cel mai înalt nivel. 

Dennis are această calitate și vorbesc mult cu el despre momentele în care trebuie să-și asume responsabilitatea. Ce a făcut astăzi a fost fantastic. 

Vreau să-mi termin treaba aici. (n.r. Vreți să rămâneți la Dinamo) Sigur. Câți ani am? Am 46, nu am 60. Încă am energia necesară și vreau să lucrez. Cred că am multe lucruri de arătat, cred că am arătat deja lucruri în carierea mea de antrenor. Am ambiții, am energie să fac lucruri mari”, a declarat  Zeljko Kopic.

De citit și materialele:

Baraj – Meci Tur – Menținere/Promovare/ Rezumat Video – Dinamo vs FK Csikszereda 2-0 (0-0)// Dennis Politic – fotbalist „pur sânge”

Robert Ilyeș (FK Csikszereda) nu înțelege de ce jucătorii săi s-au plîns de crampe musculare

Advertisement

Ultimele Stiri

Cele mai citite

More in Din Voleu