Connect with us

Fotbal Intern

Robert Ilyeș (FK Csikszereda) nu înțelege de ce jucătorii săi s-au plîns de crampe musculare

Dinamo a câștigat partida de pe teren propriu cu FK Csikszereda, scor 2-0, din manșa tur a barajului menținere/promovare în SuperLiga.

Robert Ilyes (50 de ani), tehnicianul celor de la FK Csikszereda, a recunoscut superioritatea lui Dinamo și s-a arătat surprins că mulți dintre jucătorii săi s-au plâns de crampe musculare.

„Pot să spun că am început temător, s-a văzut presiunea publicului. În primele 20 de minute, adversarii ne-au presat foarte tare, am reușit să scăpăm și am reechilibrat după minutul 30. Am fost în joc.

Politic a făcut diferența, un jucător care se vede că are calitate. Dacă îi dai spații unui jucător cu tehnica lui, normal că marchează. A fost excepțional și a făcut diferența.

Da, pot să spun că s-a văzut și diferența dintre Liga 2 și SuperLiga. Intensitatea a fost puțin peste cea din al doilea eșalon. Cred c-au cedat mental elevii mei în repriza secundă. Unii mi-au zis că au avut crampe în tot corpul, iar asta îmi dă de gândit.

foto/ captură PRO TV

Păcat, dacă dădeam măcar un gol poate aveam speranțe mai mari pentru meciul de acasă. Am intrat în vestiar, am felicitat echipa, trebuie să recunoaștem nivelul nostru și să fim realiști. Fiecare a încercat cât a putut și a dat totul, n-am ce să le reproșez băieților. Jucăm acasă, nu mai avem nimic de pierdut”, a afirmat Ilyes, la flash-interviul de după partidă.

De citit și:

Baraj – Meci Tur – Menținere/Promovare/ Rezumat Video – Dinamo vs FK Csikszereda 2-0 (0-0)// Dennis Politic – fotbalist „pur sânge”

Advertisement

Ultimele Stiri

Cele mai citite

More in Fotbal Intern