Connect with us

Fotbal Intern

Victoria lui „U” în Giulești i-a produs lui Bergodi o stare de furie. Vezi ce a declarat antrenorul Rapidului

Cristiano Bergodi nu este tipul de antrenor să-și critice în public jucătorii. Evită întrebările despre acest subiect, dar luni seara, după înfrângerea în fața Universității Cluj, scor 2-3, tehnicianul italian a răbufnit. 

„Probabil un pic de lipsă de maturitate, am picat acest test, de la 2-0 nu se poate pierde. Era un rezultat foarte important, trebuia să jucăm altceva. Prima repriză, mereu pe contre, nu există, trebuie să fii echilibrat, la 2-0 nu trebuie niciodată să ai… Am luat mai multe contraatacuri în acest meci decât în tot campionatul.

Prea multe ocazii am lăsat din această cauză, faptul că ne-am dezechilibrat. A doua repriză este o repriză de uitat neapărat. Nu se poate să luăm gol așa, cu echipa desfăcută, pe contraatac, păcat. I-am avertizat pe băieți, din greșeli trebuie să învățăm, am jucat prea deschis și nu ar trebui. Păcat, dar acum se poate întâmpla, mergem înainte, nu e problemă.

Am încercat să băgăm și atacanți, când trebuie să recuperezi un rezultat sau să câștigi… Pe teren trebuie să avem noi capacitatea de a nu ne dezechilibra, se poate câștiga și la sfârșitul meciului. Am lăsat spații prea multe, golurile au venit, au venit și ocaziile din partea lor.

Când încasezi golul 3 după ce ai condus 2-0, e normal, asta poate ucide orice echipă. Am încercat să venim cu jucători ofensivi, dar nu am reușit să creăm după ocazii. Veneam după o perioadă foarte bună, probabil asta ne aduce cu picioarele pe pământ și poate fi o lecție pentru noi, pentru a învăța din greșelile făcute în această seară. E important să fii ofensiv, dar trebuie să joci și cu echilibru, pentru că te pedepsește echipa adversă”, a afirmat Cristiano Bergodi la flash-interviul după meci.

More in Fotbal Intern