Connect with us

Fotbal Intern

Dorința lui Alex Chipciu: „Să batem și noi acasă!”// VIDEO cu golul lui Chipciu în meciul cu Rapid

Alex Chipciu, căpitanul Universității Cluj, absent în jocul din ultima etapă cu Petrolul, scor 0-0, din cauza cumului de 4 cartonașe galbene, a fost solicitat la finalul partidei din Giulești pentru un flash-interviu. Ca deobicei – într-un timp relativ scurt – Chipciu, autorul golului de 2-2 cu Rapid, a reușit să abordeze mai multe subiecte.

„A fost o victorie grea. Și fizic suntem foarte obosiți, răgușiți, am țipat. Atmosfera aici e incendiară. 7-2 la ocazii cred că am avut. Am avut ocazii să dăm goluri. Am schimbat din mers și ne-a ieșit. Pierdem acasă. Cel mai important meci e următorul, să batem și noi acasă! Au fost niște excepții.

Fără a căuta acum scuze. La meciul cu Voluntari am fost defavorizați total. Am jucat la 10 seara cu CFR și la 2 ziua cu Voluntari. Am fost defavorizați la program, dar căutăm să câștigăm și acasă. Parcă m-au înjurat mai mult. De mamă, de soție. Publicul îi împinge și vor fază de fază să atace.

E foarte strâns campionatul, nici nu știi cine retrogradează. Campionatul este mult mai strâns decât anul trecut. Am avut speranțe de la bun început. Obiectivul nostru anul acesta sunt locrurile 7-9. Acum îmi oferă din ce în ce mai multă bucurie. Nu-s doar bani, e clar că nu joci acum pentru bani.

Nu vreau să vorbesc despre echipa națională. Ar fi penibil să încep acum cu naționala, a declarat Alex Chipciu.

Duminică, 3 decembrie, ora 16.00, în cadrul rundei a 18-a a Superligii, Universitatea Cluj primește vizita FC U Craiova 1948.

More in Fotbal Intern