Connect with us

Din Voleu

Valeriu Iftime îl face „praf și pulbere” pe Cătălin Buși, arbitrul partidei cu FCSB

Patronul FC Botoșani consideră că Florinel Coman ar fi trebuit eliminat pentru lovirea intenționată a lui Celea, cu piciorul în burtă, când jocul era oprit. Jucătorul FCSB a scăpat doar cu cartonașul galben. Mai mult, Antwi și Darius Olaru au fost eliminați de arbitrul VAR, evenimente descrise pe larg și de ultras24.ro în cronica partidei. 

„Îmi pare rău, pentru că am avut şansa să câştigăm cel puţin un punct, dar eu cred că arbitrajul este foarte ciudat. Cartonaşul roşu  (n.r. al lui Antwi) este dat clar, dar de VAR. Trebuie roşu la Coman obligatoriu, pentru că îl loveşte clar pe Celea!

Frica asta a arbitrului, după ce i-a dat roşu lui Antwi… Ne-a îngălbenit! Uitaţi-vă puţin la galbenele pe care i le-a dat lui David şi Kaprof. Pur şi simplu… Dădea galbene pentru a echilibra situaţia, ceea ce mi se pare jenant.

foto// botoșani online

Sunt greşeli de arbitraj care ne afectează şi s-a simţit în teren. Domnul arbitru a fost foarte violent cu cartonaşele cu noi. În prima repriză mi s-a părut că asta caută. Un coleg de-ai mei mi-a spus că ne va elimina un om. Parcă plutea în aer. Sunt trist, pentru că nu-i onest să ţii cu o echipă. Noroc că a fost fata aceea la VAR care a fost foarte OK.

Trebuie să îmi mulţumească (n.r – Gigi Becali) pentru că am fost naivi şi a câştigat astăzi”, a spus Valeriu Iftime, pentru Orange Sport.

De citit și:

SuperLiga – Runda 27-a// Rezumat Video – FCSB vs FC Botoșani 3-2 (1-0)// Nota 10 pentru VAR, 4 pentru „central” și asistentul A2

Advertisement

More in Din Voleu