Connect with us

Fotbal Intern

„U” Cluj are infirmeria plină înaintea partidei de la Arad// Cinci absențe importante în lotul „Șepcilor roșii”

Ioan Ovidiu Sabău, tehnicianul Universității Cluj, a declarat la conferința de presă înaintea partidei din deplasare cu UTA, care va avea loc vineri, 15 septembrie, ora 18.30, că nu se va putea baza pe serviciile unor jucători importanți. 

Unul dintre aceștia este Alex Chipciu, care a părăsit terenul accidentat în prima repriză a ultimului meci de campionat cu Poli Iași, pierdut de formația clujeană cu 0-2.

„Alex va lipsi cel puțin două săptămâni de acum încolo. Accidentați sunt și Vali Gheorghe, Dan Nistor, Popadiuc, Calcan. Aceștia sunt jucătorii importanți care vor absenta. Vali Gheorghe, un jucător cu calitate, experiență, a suferit o lovitură puternică la unul dintre antrenamente. Aceste absențe nu sunt scuze pentru un joc slab. Până vineri voi încerca să găsesc cea mai bună formulă de joc”, a declarat Sabău.

foto// facebook.com/FCUCluj

În opinia lui Neluțu Sabău, UTA a devenit o echipă omogenă, însă Universitatea trebuie să rămână cu ceva din acest meci.

„UTA s-a definit deja ca o echipă. Au un bun ritm de meci, de campionat. Noi trebuie să căștigăm ceva, fie din punct de vedere fizic, fie tactic. Repet, noi trebuie să rămânem cu ceva din acest joc. Să fim mai buni, să arătăm ca o echipă. Punctele contează, evident, dar important este și ce impresie lași după un meci. În acest moment, eu trebui să găsesc o strategie de joc în funcție de jucătorii pe care îi am la dispoziție, trebuie să-mi adaptez tactica. Nu este după cum vreau eu”, a mai afirmat Sabău.

Advertisement

More in Fotbal Intern