Connect with us

EURO 2024

Jandarmeria București arată cu degetul spre FRF// 458 de ultrași care au provocat incidente au fost identificați!

În cursul zilei de astăzi, miercuri 13 septembrie, Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti a emis un comunicat prin care afirmă că FRF, în calitate de organizator al partidei, era responsabilă pentru prevenirea incidentelor. 

Jandarmeria a mai precizat și că un număr semnificativ nmare de ultrași care au provocat incidentele au fost identificați, urmând a se lua măsurile legale împotriva acestora 

ȚSubliniem faptul că, potrivit prevederilor art. 10, alin. 2, lit. a) din Legea nr. 4 din 2008 privind prevenirea şi combaterea violenţei cu ocazia competiţiilor şi a jocurilor sportive, cu modificările şi completările ulterioare, răspunderea pentru efectuarea unui control riguros al persoanelor și al bagajelor acestora, materiale sau mesaje interzise revine organizatorului jocului sportiv.

458 de persoane, care au făcut parte din grupul de suporteri care a comis fapte antisociale și din cauza căruia a fost întrerupt meciul de fotbal dintre echipele reprezentative ale României și Republicii Kosovo, au fost identificate până la acest moment în vederea luării măsurilor legale împotriva celor responsabili de încălcarea cadrului legal în vigoare„, se arată în comunicatul Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti.

Advertisement

Ultimele Stiri

Cele mai citite

More in EURO 2024