Connect with us

Fotbal Intern

Tabloul semifinalelor în Cupele de Tineret și Elită// Partidele se dispută miercuri și joi!

 

Careul de ași al Cupei de Tineret, competiție rezervată formațiilor participante în Liga de Tineret, este format din următoarele echipe: FCSB, Universitatea Cluj, Farul Constanța și Politehnica Timișoara.

Programul semifinalelor Cupei de Tineret:

 • Miercuri, 3 aprilie: FCSB – Universitatea Cluj, ora 12:00
 • Joi, 4 aprilie: Farul Constanța – Politehnica Timișoara, ora 12:00

FCSB a câștigat Grupa B – Est cu maximum de puncte din 5 partide, iar în semifinalele grupelor a trecut de Politehnica Iași cu 5-0. Bucureștenii sunt cei care au câștigat Cupa de Tineret în sezonul precedent, 3-2 cu Farul, meci jucat în deschiderea finalei Cupei României dintre Universitatea Cluj și Sepsi OSK! Finala de anul acesta va avea loc pe 15 mai, pe stadionul Municipal din Sibiu.

foto// FCSB Tineret – FRF

Universitatea Cluj a terminat pe locul secund Grupa A – Vest, la egalitate de puncte cu CFR Cluj, iar în semifinalele grupelor a învins-o, la lovituri de departajare, pe Universitatea Craiova, 6-5, după ce a fost 2-2 după cele 90 de minute de joc regulamentare.

Foto: Facebook / FC Universitatea Cluj

Generația 2006 a „șepcilor roșii” este deținătoarea titlului național la categoria U17, după ce s-a impus în sezonul trecut în finala Ligii Elitelor U17 în fața celor de la CSA Steaua, la lovituri de departajare!

Farul Constanța, finalista din sezonul precedent, a terminat cu maximum de puncte, 15, Grupa A – Est, marcând 16 goluri și neprimind niciunul.

foto// Farul Tineret – FRF

În semifinalele grupelor, constănțenii au trecut cu 7-1 de Campionii FC Argeș, contabilizând un total de 23 de goluri marcat și un singur gol primit în 6 partide! Farul este matematic calificată și în semifinalele Ligii de Tineret, cu două etape înainte de final.

Politehnica Timișoara a încheiat faza grupelor pe poziția a 2-a în Grupa B – Vest, cu 12 puncte, singura înfrângere fiind înregistrată în fața câștigătoarei grupei, Universitatea Craiova, iar în semifinalele grupelor a trecut, în deplasare, cu 2-1 de CFR Cluj.

Foto: Facebook / Academia Politehnica Timișoara

Bănățenii se află și în lupta pentru un loc în semifinalele Ligii de Tineret, fiind în acest moment la 3 puncte distanță de Universitatea Cluj, ocupanta locului secund în play-off-ul Seriei de Vest, cu două etape rămase de disputat.

CUPA ELITELOR U17

În competiția dedicată juniorilor născuți începând cu 1 ianuarie 2007 sunt programate următoarele partide:

 • Miercuri, 3 aprilie: FCSB – UTA Arad, ora 10:00
 • Joi, 4 aprilie: Farul Constanța – AFK Csikszereda, ora 14:00

FCSB a încheiat pe locul 1 în Grupa B – Est, punctaj maxim după cinci partide, iar în semifinalele grupelor a trecut de FC Voluntari cu 2-0. UTA Arad a încheiat Grupa B – Vest pe locul 2, cu 12 puncte, învingând Kids Tâmpa Brașov cu 2-0 în semifinalele grupelor.

oto: www.academia-uta.ro

Farul Constanța a câștigat Grupa A – Est, cu 15 puncte din 15 posibile, iar în semifinalele grupelor a trecut de CSA Steaua cu 5-2! AFK Csikszereda a avansat în faza semifinalelor grupelor de pe locul secund din Grupa A – Vest, cu 10 puncte, unde a trecut de Universitatea Craiova cu 3-1!

CUPA ELITELOR U16

La categoria U16 avem programate următoarele meciuri în semifinale:

 • Miercuri, 3 aprilie: Farul Constanța – Universitatea Craiova, ora 12.00
 • Miercuri, 3 aprilie: Kids Tâmpa Brașov – FC Rapid 1923, ora 12:00

Farul Constanța a terminat cu 5 victorii din 5 meciuri Grupa A din Seria 2, iar în semifinale a trecut de FC Botoșani cu 4-1. Universitatea Craiova a avut același parcurs ca Farul în faza grupelor, iar în semifinale a eliminat-o pe CSA Steaua după ce s-a impus cu 3-0, chiar pe terenul bucureștenilor!

Foto: FC Rapid 1923 Juniori

Kids Tâmpa Brașov s-a calificat din faza grupelor de pe primul loc, după 5 victorii în cele 5 meciuri disputate, trecând în semifinalele grupelor de FCSB la lovituri de departajare, 5-3, după ce scorul a fost 1-1 în timpul regulamentar de joc. FC Rapid 1923 a încheiat faza grupelor pe locul 1, eliminând în faza semifinalelor grupelor formația UTA Arad, scor 4-2.

CUPA ELITELOR U15

Categoria U15 ne propune în faza semifinalelor următoarele dueluri:

 • Miercuri, 3 aprilie: Farul Constanța – CSA Steaua, ora 14:00
 • Miercuri, 3 aprilie: Universitatea Craiova – FC Rapid 1923, ora 14:00

Farul Constanța s-a calificat în semifinale din postura de câștigătoare a Grupei A – Seria 2 cu maximum de puncte, trecând cu 2-1 în faza semifinalelor grupelor de CS Dinamo București. CSA Steaua s-a clasat pe locul secund în Grupa B – Seria 1, la egalitate de puncte cu liderul CS Dinamo, trecând în semifinalele grupelor de UTA Arad, în deplasare, cu scorul de 4-2.

Foto// FRF

Universitatea Craiova a avut parte de un parcurs perfect în faza grupelor, unde a terminat cu 5 victorii din 5 posibile, reușind în semifinalele grupelor să o elimine pe FCSB. A fost 3-3 la finalul timpului regulamentar de joc și 3-2 pentru olteni la loviturile de departajare! FC Rapid 1923 a încheiat pe locul secund faza grupelor, cu 12 puncte din 15 posibile, și a trecut în semifinalele grupelor de Politehnica Iași, în deplasare, cu scorul de 2-1!

SE MAI JOACĂ și SEMIFINALELE CUPELOR NAȚIONALE U19 și U17. PARTIDE TUR-RETUR!

Începând de mâine, 3 aprilie, se dispută și partidele tur din cadrul semifinalelor la categoriile U19 și U17. Până la faza semifinalelor, echipele au avut de trecut de două tururi eliminatorii, urmate de șaisprezecimi, optimi și sferturi de finală.

La categoria U19 avem programate următoarele semifinale:

TUR

 • Miercuri, 3 aprilie: CSS Craiova – CS Sporting Cluj, ora 12:00
 • Miercuri, 3 aprilie: Ceahlăul Piatra Neamț – CS Dinamo București, ora 12:00

RETUR

 • Miercuri, 17 aprilie: CS Sporting Cluj – CSS Craiova, ora 12:00
 • Miercuri, 17 aprilie: CS Dinamo București – Ceahlăul Piatra Neamț, ora 12:00

La categoria U17 avem programate următoarele semifinale:

TUR

 • Miercuri, 3 aprilie: FC Player București – LPS Suceava, ora 12:00
 • Miercuri, 3 aprilie: Daco-Getica București – CSC 1599 Șelimbăr, ora 12:00

RETUR

 • Miercuri, 17 aprilie: LPS Suceava – FC Player București, ora 12:00
 • Miercuri, 17 aprilie: CSC 1599 Șelimbăr – Daco-Getica București, ora 12:00

Sursa// FRF

More in Fotbal Intern