Connect with us

Din Voleu

FRF anunță inaugurarea a două noi baze sportive, la Lugoj (Timiș) și Feldioara (Brașov)

Programul de construire a 400 de terenuri pentru fotbalul de bază, prin Compania Naţională de Investiţii, lansat în cadrul organizării Turneului Final UEFA EURO 2020 în România, primește un nou impuls prin inaugurarea a două baze noi de Tip 1.

Fiecare bază este echipată cu un teren sintetic de fotbal, nocturnă, tribune, vestiare și o parcare, alături de un teren mai mic, multifuncțional.

Foto// FRF

Potrivit unui comunicat remis de Federația Română de Fotbal, aceste baze – situate la Lugoj (Timiș) și Feldioara (Brașov) – sunt  în valoare de aproximativ 1,5 milioane de euro fiecare. Fiecare bază este echipată cu un teren sintetic de fotbal, nocturnă, tribune, vestiare și o parcare, alături de un teren mai mic, multifuncțional.

„Odată cu inaugurarea celor două baze, numărul total al bazelor finalizate ajunge la 12, iar alte peste 80 sunt în diferite stadii de execuție. Fiecare bază sportivă dispune de două terenuri: unul de dimensiuni standard și unul mai mic, multifuncțional.

foto// FRF

Inițiativa face parte din Programul EURO 2020, iar la finalizarea acestuia vor exista în total 400 de terenuri pentru fotbalul juvenil, dintre care 300 vor fi integrate în cele 150 de baze sportive și alte 100 în școli. Astfel, se creează o infrastructură durabilă pentru promovarea sportului și pentru organizarea evenimentelor fotbalistice în condiții moderne în întreaga țară.”, se mai menționează în comunicatul FRF.

Advertisement

More in Din Voleu