Connect with us

Fotbal Intern

SUPERLIGA// Runda a 11-a// Sold-out la Oțelul – Dinamo

Primul meci din cadrul etapei a 10-a din Superligă se dispută în această seară la Galați, de la ora 21.00, unde se întâlnesc nou-promovatele Oțelul și Dinamo.

Organizatorii au anunțat că partida se va disputa cu casa închisă, biletele fiind epuizate încă de joi. 

Etapa trecută, la Craiova, Oțelul a obținut prima victorie din acest sezon, 2-0 cu FC U 1948 Craiova, după o serie de 8 rezultate de egalitate. Dinamo, însă, a suferit cea de-a treia înfrângere consecutivă, 0-2 pe Arcul de Triumf cu Farul Constanța.

Cele două echipe s-au mai întâlnit de 54 de ori în principala competiţie internă, de 13 ori s-au impus gălăţenii, de 34 de ori au câştigat bucureştenii, iar alte șapte partide s-au terminat la egalitate.

26 de jucători a utilizat Oţelul în primele 10 etape, dintre care 17 au debutat pe prima scenă (cei mai mulţi dintre toate competitoarele).

Kehinde Fatai a înscris în runda precedentă şi a ajuns la 46 de goluri în SuperLiga României, locul 6 în clasamentul marcatorilor străini all-time.

Dinamo s-a bazat pe 25 de fotbalişti (11 debutanţi), dintre care patru au bifat prezenţe în toate cele 10 jocuri (A. Golubovic, A. Bani, Cr. Costin, G. Gregorio).

Partida va fi arbitrată de George Găman (Craiova).

Advertisement

Ultimele Stiri

Cele mai citite

More in Fotbal Intern