Connect with us

Fotbal Intern

SuperLiga – Runda 30-a// Rezumat Video – FCU Craiova vs CSU Craiova 1-2 (1-0)// Derby câștigat în 7 minute!

Derby-ul Craiovei a fost adjudecat de CSU, de formația care va porni în play-off cu 25 de puncte, prin rotunjire de la cele 49 acumulate în sezonul regulat.

Cu Nicolo Napoli, pentru a 10-a oară pe banca tehnică, FCU și-a dominat rivala timp de o oră, însă schimbările efectuate de Ivaylo Petev au început să-i stoarcă de puteri pe Baeten, Bahassa și Bauza. 

În doar șapte minute, FCU a reușit să întoarcă rezultatul de la pauză și să-și trimită oponenta în play-out cu doar 16 puncte, prin rotunjire de la 31.

Statistica partidei// Posesia: 49%-51%; Șuturi pe poartă: 4-6; Șuturi pe lângă poartă: 7-3; Cornere: 2-6; Cartonașe galbene: 2-2

Au marcat Chițu (45+3) – Mitriță (70), Baiaram (77)

MVP – Mitriță – 6,5

Fluier final.

Minutul 90+5 – Câmpanu ratează singur cu R.Popa!

Minutul 90 – Patida a fost prelungită cu 5 minute. L. Popescu reține lovitura de cap a lui Bauza.

Minutul 77 – GOOOLL CSU – Baiaram, cu o mască pe față, înscrie cu o plasată lovitură de cap. Este 1-2!

Minutul 70 – GOOOLL CSU CRAIOVA – Bancu îl servește pe Mitriță cu o pasă în adâncime și acesta trimite mingea peste R. Popa. Este 1-1.

Minutul 56 – Două modificări la CSU Craiova.

Minutul 49 – Corner pentru CSU Craiova. Mingea trimisă cu capul de Baiaram a fost respinsă din apropierea porții. Ocazie mare a CSU!

Minutul 46 – A început repriza a doua. A. Ivan l-a înlocuit pe Crețu.

Este pauză. 

Minutul 45+3 – GOOOLL FCU – Bahassa centrează de pe dreapta, Căpățână respinge din alunecare până la Chițu, care înscrie din apropiere, cu latul.

Minutul 44 – Ocazie mare a FCU. Baeten a reluat cu stângul, din interiorul careului, și L. Popescu a respins în lateral.

Minutul 42 – Este rândul FCU să execute un corner, după ce oaspeții au avut câtea minute bune de dominare și au beneficiat și de două lovituri de la colțul terenului.

Minutul 27 – R. Popa respinge în lateral mingea șutată de Baiaram. Partida a devenit mai intensă în ultimele cinci minute.

Minutul 24 – Prima ocazie a partidei îi aparține lui Bauza. FCU execută un corner. 

Minutul 15 – Nicio ocazie la cele două porți. FCU Craiova are inițiativa, însă atacurile sunt lente și previzibile.

Partida a fost întreruptă în două rînduri în primele 7 minute, din cauza torțelor aruncate pe gazon de ultrașii celor două formații.

Minutul 1 – A început partida.

O singură victorie a reuşit FC U Craiova 1948 în cele opt jocuri din acest an calendaristic, 2-1 cu Dinamo, în rest are o remiză şi şase înfrângeri.

Cea mai recentă confruntare directă din campionat: 4 noiembrie 2023, Universitatea Craiova – FC U Craiova 1948 1-1, goluri marcate de Mihai Căpăţînă, respectiv Aurelian Chiţu.

De notat revenirea lui Nicolo Napoli pe banca grupării FC U Craiova 1948. În prezent, tehnicianul italian este cel mai în vârstă antrenor activ în SuperLigă (născut pe 7 februarie 1962).

ECHIPELE de START: 

FCU CRAIOVA: R. Popa 6 – Padula 5, Compagnucci 4, Lacroix 4, Mascarenhas 4 – Vl. Achim 4, Dr. Albu 4,5 – Baeten 5 (85, Sidibe), Bauza 5, Bahassa 5 (85, Ibrahim) – A. Chițu 6

Rezerve: Gurău, Kvakic, Lekiatas, R. Negru, Vl. Pop, Dragu, Blidar, Sidibe, Blănuță, Ibrahim
Antrenor: Nicolo Napoli

CSU CRAIOVA: L. Popescu 6 – Căpățînă 4, Screciu 4,5 (56, Maldonando), Badelj 5, N. Bancu 5,5 (88, Vlădoiu) – Al. Crețu 5 (46, A. Ivan), Al. Mateiu 6, Anzor 5,5 (85, Zajkov) – Baiaram 6,5, Markovic 4 (56, Cîmpanu), Al. Mitriță 6,5

Rezerve: M. Goga, Șt. Vlădoiu, Soiri, Maldonado, R. Silva, Zajkov, Kozulj, Cîmpanu, Danciu, Blesa, A. Ivan, Koljic
Antrenor: Ivaylo Petev

Arbitru: Marcel Bârsan (București). A1: Valentin Avram (București). A2: Laszlo Bucsi (Sfântu Gheorghe)
Arbitru VAR: Cătălin Popa (Pitești). Asistent VAR: Sorin Costreie (Voluntari)

REZUMAT VIDEO:

More in Fotbal Intern