Connect with us

Fotbal Intern

Superliga// LIVE// Restanță – Runda a 5-a// CFR – SEPSI 3-0 (1-0)// Feroviarii clujeni s-au apropiat la un punct de FCSB// Sepsi este la a 4-a înfrângere consecutivă!

CFR câștigă restanța cu Sepsi și acum este la doar un punct distanță de FCSB, în timp ce Sepsi a suferit cea de-a patra înfrângere consecutivă.

În primele 45 de minute, gazdele au ținut să ne prezinte fotbalul din epoca Dan Petrescu, lent, încâlcit și dependent de fazele fixe. Dintr-o astfel de fază, lovitură de la 11 metri, preferata lui Petrescu, CFR a deschis scorul.

Sepsi a a avut și partea ei de ghinion. Ștefan a lovit transversala în minutul 51, minge pe care portarul Sava nu a văzut-o venind spre el. Apoi, Mandorlini efectuează trei modificări și întreg jocul CFR-ului se modifică în bine. Golurile vin unul după altul, marcate de cei veniți de pe bancă: Camora și Bîrligea.

 Statistica partidei// Posesie: 43%-57%; Șuturi pe poartă: 8-2; Șuturi la poartă: 7-4: Cornere: 5-2; Cartonașe galbene: 0-1

Minutul 90+1 – Șutul lui Otele este deviat în corner. Ocazie de 4-0 pentru CFR.

Minutul 81 – Bîrligea înscrie din pasa lui Otele.

Minutul 80 – Otele și Bîrligea nu reușesc să-l învingă pe Niczuly.

Minutul 70 – GOOOOLL CFR – Camora șutează puternic, la colțul lung, din interiorul careului de 16 metri, și înscrie pentru 2-0. 

Minutul 70 – CFR beneficiază de un corner de pe partea dreapta a atacului.

Minutul 69 – Alimi este avertizat cu cartonașul galben.

Minutul 63 – Trei modificări la CFR și două la Sepsi.

Minutul 52 – Kresic preferă să centreze, dintr-o poziție ideală pentru un șut la colțul lung, și CFR se alege doar cu un corner.

Minutul 51 – Ștefan zguduie transversală cu un șut de la aproximativ 22 de metri. Ocazie mare pentru Sepsi!

Minutul 48 – Corner pentru Sepsi.

Minutul 46 – A început repriza secundă. Nicio schimbare în cele două formații.

Final de repriză.

Minutul 41 – GOOOOLL CFR – Tachtsidis execută și înscrie.

Minutul 40 – Penalty pentru CFR! Muhar trimite cu capul și Aganovic atinge mingea cu mâna. Jucătorul lui Sepsi se afla cu spatele la minge. Faza este verificată de VAR. Este penalty!

CFR are mari probleme la faza de construcție, Sepsi fiind o echipă bine organizată la mijlocul terenului, jucătorii lui Ciobotariu reușind să  ajungă mai ușor cu mingea în zona careului de 16 metri advers.

Minutul 21 – Juricic șutează și Niczuly respinge în corner.

Minutul 10 – Sepsi obține prima lovitură de la colțul terenului din acest meci. Kecskes trimite cu capul pe centrul porții și Sava reține.

Minutul 1 – A început partida.

foto// arhiva lpf.ro

Schimbările vor fi notate în caseta tehnică.

CFR: Sava – L. Mihai (62, Camora), Mogoș, Ajeti, Kresic, Morgan – Muhar (cpt.), Tachtsidis (85, Deac), Cvek (89, Fica) – Juricic (63, Bîrligea)), Jefte (63, Otele)
Rezerve: Hindrich – Camora, M. Ilie, R. Filip, Fica, Deac, Konoplyanka, Otele, Bîrligea
Antrenor: Andrea Mandorlini

Sepsi: Niczuly (cpt.) – Aganovic (64, Matei), Bălașa, Kecskes, Fl. Ștefan – Oroian, Alimi, Francisco (78, Rondon) – I. Gheorghe, Debeljuh (63, Safranko), Ștefănescu
Rezerve: D. Moldovan – Dobozi, Renta, Damașcan, C. Matei, Rondon, R. Varga, Kallaku, Safranko
Antrenor: Liviu Ciobotariu

Arbitru: George Găman; A1: Ciprian Danșa; A2: Adrian Popescu; Arbitru VAR: Viorel Flueran; Asistent VAR: Daniela Constantinescu

Advertisement

More in Fotbal Intern