Connect with us

Fotbal Intern

SUPERLIGA// Hagi – desemnat tehnicianul primei etape din play off-out// Vezi primul „11”

Liga Profesionistă de Fotbal prezintă la finalul fiecărei runde cel mai bun unsprezece.

Iată cum arată echipa ideală a primei etape din play-off şi play-out:

PORTAR

Laurenţiu Popescu (Universitatea Craiova) – Intervenţiile lui au contribuit din plin la succesul reuşit de olteni în Gruia.

FUNDAŞI

Kevin Boli (Farul Constanța) – Experimentatul fundaş al Farului s-a achitat excelent de sarcinile trasate de antrenor pe durata partidei din Giuleşti.

Mihai Popescu (Farul Constanța) – A avut o prestaţie lăudabilă în centrul defensivei. A câştigat multe dueluri cu adversarii.

foto// facebook – farulconstanta

Juraj Badelj (Universitatea Craiova) – În ciuda vârstei, tânărul fundaş croat a fost printre cei mai buni jucători trimişi în teren de Ivaylo Petev.

Raul Opruţ (FC Hermannstadt) – Şi-a trecut pentru întâia oară numele pe tabelă în ediţia curentă. Revenirea sa reprezintă un mare câştig şi pentru sibieni.

MIJLOCAŞI

Ante Roguljic (Universitatea Cluj) – Deşi s-a aflat pe teren doar în ultima jumătate de oră, a punctat de două ori, acestea fiind şi primele goluri în tricoul „şepcilor roşii”.

Joao Pedro (UTA Arad) – Cel mai spectaculos meci, UTA – FC Voluntari 4-3 a fost decis de schimbările inspirate făcute de Mircea Rednic, prima dintre ele fiind introducerea mijlocaşului portughez, care a înscris de două ori.

foto// facebook – glasularadului

Dan Nistor (Universitatea Cluj) – Decarul studeţilor clujeni continuă sezonul formidabil! A înscris al 12-lea gol, ajungând la 50 de reuşite în Superligă. În plus, şi-a mai trecut în cont și o pasă decisivă.

foto// TempoU!

ATACANŢI

Alexandru Băluţă (FCSB) – A marcat golul care le-a adus roş-albaştrilor a 20-a victorie din ediţia curentă, în urma căruia s-au distanţat în clasament.

Louis Munteanu (Farul Constanța) – A fost eroul primului meci din play-off-ul curent. A reuşit o dublă şi a ajuns la 20 de goluri în 75 de partide jucate în SuperLigă.

foto// facebook – farulconstanta

Ianis Stoica (FC Hermannstadt) – A deschis drumul sibienilor spre o victorie frumoasă. A fost a opta reuşită din campionatul actual, graţie căreia a rămas cel mai bun marcator autohton eligibil U 21.

foto// lpf.ro

ANTRENORUL ETAPEI

Gheorghe Hagi (Farul Constanța – FOTO) – A învins o echipă aflată în mare formă şi a readus-o pe Farul în lupta pentru podium. Este pentru a patra oară în „Echipa etapei”.

 

Advertisement

More in Fotbal Intern