Connect with us

Fotbal Intern

SUPERLIGA – Echipa etapei a 20-a// Tehnicianul Bernd Storck (Sepsi) – la prima nominalizare!

Liga Profesionistă de Fotbal prezintă la finalul fiecărei runde cel mai bun unsprezece.

Iată cum arată echipa ideală a etapei a 20-a:

PORTAR

Horaţiu Moldovan (FC Rapid 1923) – A contribuit din plin cu intervenţiile lui la punctul scos de rapidişti în derby-ul cu Petrolul.

FUNDAŞI

Valentin Creţu (FCSB) – A dominat flancul drept. Remarcabil efortul depus pe toată durata meciului.

Jonathan Cisse (Oţelul Galați) – Puternicul fundaş al gălăţenilor a fost ca un zid în faţa adversarilor. A câştigat majoritatea duelurilor în care a fost implicat.

Cristian Săpunaru (FC Rapid 1923) – Atitudine de căpitan! Şi-a mobilizat excelent colegii, care au făcut un joc bun, deşi au evoluat în inferioritate numerică.

Nicuşor Bancu (Universitatea Craiova) – Căpitanul oltenilor şi-a trecut în cont o nouă pasă de gol, a şasea din campionatul curent.

 MIJLOCAŞI

Alin Roman (Politehnica Iaşi) – Din nou, decarul ieşenilor a fost decisiv pentru moldoveni. A înscris de două ori, salvând un punct pentru Poli.

Sherif Kallaku (Sepsi OSK Sf Gheorghe) – Introdus la pauză, a schimbat în bine evoluţia covăsnenilor. A marcat golul care a readus-o pe Sepsi OSK în joc.

Darius Olaru (FCSB) – Face un sezon fantastic! Cu dubla reuşită în ultima etapă, a ajuns la 10 goluri, capitol la care este în cea mai bună perioadă din carieră.

ATACANŢI

Dennis Politic (Dinamo București) – A fost cel mai bun jucător de pe teren în meciul cu FC Botoşani, în care a și înscris, pentru a treia oară în acest sezon.

Vladislav Blănuţă (FC U Craiova1948) – Un jucător care merită o atenţie deosebită. A marcat al treilea gol în ediţia curentă.

Florinel Coman (FCSB) – O nouă evoluţie entuziasmantă! A ajuns la șapte goluri şi opt pase decisive în campionatul în curs.

ANTRENORUL ETAPEI

foto// lpf

Bernd Storck (Sepsi OSK Sf Gheorghe – FOTO) – Inspirat la schimbări, a bifat a treia victorie, rezultat care a urcat-o pe Sepsi pe un loc de play-off.

More in Fotbal Intern