Connect with us

Echipe Nationale

Peste 30.000 de bilete vândute la amicalul cu Naționala Columbiei/ România va juca în roșu/ Cine transmite meciul la TV!

Potrivit informațiilor furnizate de Federația Română de Fotbal, la ședința tehnică de astăzi, organizatorii au anunțat că pentru amicalul Columbia – România s-au vândut deja peste 30.000 de bilete, dintre care peste 12.000 au fost achiziționate de suporteri români. Casele de bilete de la Estadio Metropolitano vor fi deschise și marți, de la ora 10:00 și până la ora de start a partidei.

  • România vs Columbia, marți, 26 martie, 21:30, stadion Civitas Metropolitano (Madrid), va fi transmis la TV pe Antena 1!

La partida de mâine seară, cu Columbia, Echipa Națională va îmbrăca în premieră actualul echipament roșu, cel de deplasare. Decizia a fost luată ca urmare a faptului că jucătorii columbieni vor evolua în tricouri galbene.

foto//FRF

Columbia, pregătită din 2022 de tehnicianul argentinian Nestor Lorenzo, este neînvinsă în toate cele 17 meciuri cu acesta selecționer! Iar linia de invincibilitate se întinde chiar și pe alte 3 partide anterioare mandatului său. În acest interval, sud-americanii au învins Mexic, Paraguay, Japonia, Germania, Brazilia și, recent, Spania, meci disputat la Londra, vineri seara!

O reprezentativă în care regăsim numeroși fotbaliști din campionatele de top ale lumii, precum Munoz și Lerma (Crystal Palace), Duran (Aston Villa), Sinisterra (Bournemouth), Zapata (Torino), Lucumi (Bologna), Sanchez (Galatasaray), Barrios (Zenit), în frunte cu vedeta Luis Diaz de la Liverpool.

Advertisement

Ultimele Stiri

Cele mai citite

More in Echipe Nationale