Connect with us

Fotbal Intern

Oficial// Tudorie încearcă să-și relanseze cariera la Petrolul Ploiești!

Atacantul Alexandru Tudorie încearcă să-și relanseze cariera fotbalistică la Petrolul Ploiești, după ce a dat „chix” la UTA. Acesta a semnat un contract valabil până în 2026 cu „lupii galbeni”.

Tudorie a ajuns la formația arădeană în luna februarie, pentru care a bifat 9 meciuri și a marcat un gol.

În prima divizie românească, Tudorie a mai jucat pentru alte 6 formații: Oțelul Galați, FCSB, FC Voluntari, Universitatea Craiova, Sepsi OSK și UTA Arad.

Foto – Alexandru Tudorie (în tricoul Sepsi)

”Bine ai venit, Alexandru Tudorie! FC Petrolul Ploiești a ajuns la un acord cu Alexandru Tudorie, cel care a semnat un angajament cu clubul nostru pentru următoarele 2 sezoane!

În vârstă de 28 de ani, atacantul are peste 200 de meciuri la nivelul primei ligi a României, marcând 54 de goluri. El are în palmares 3 Cupe ale României, o Cupă a Ligii și o Supercupă. 🏆

Tudorie a evoluat de-a lungul carierei pentru Oțelul Galați, FCSB, FC Voluntari, Arsenal Tula, Universitatea Craiova, Sepsi OSK, Al-Adalah și UTA Arad.

Îți dorim mult succes și multe realizări în haita lupilor galbeni!”, este comunicatul celor de la Petrolul.

Tranfermarkt.com – 750.000 de euro este cota de piață a lui Alexandru Tudorie.

Joi, 20 iunie, Petrolul va pleca în Turcia, la Bolu, pentru efectuarea celui de-al doilea stagiu de pregătire, iar pe 29 iunie, ora 11.00, va susține un amical de lux în compania Fenerbahce, antrenor Jose Mourinho.

De citit și:

Transferuri SuperLiga Vară 2024/ 19 iunie/ Actualizări zilnice/ A doua zi oficială de Mercato!

Advertisement

Ultimele Stiri

Cele mai citite

More in Fotbal Intern