Connect with us

Din Voleu

Oficial// Raul Rotund („U” Cluj) a scăpat de suspendarea de 2 ani!/ Jucătorul a devenit liber de contract/ Clubul clujean se poate adresa la TAS

Surpriză de proporții în procesul dintre jucătorul Raul Rotund și Universitatea Cluj!

Comisia de Recurs a Federației Române de Fotbal a întors hotărărea CNSL (Camera Națională pentru Soluționarea Litigiilor), prin care tănărul jucător a fost suspendat doi ani pentru refuzul de a semna un nou contract cu Universitatea Cluj.

Foto – Raul Ritund – oradesibiu.ro

Hotărârea Comisia de Recurs a FRF – Dosar 22/CR/2024  – Rotund Raul Codruț vs AS FC Universitatea Cluj, pronunțată astăzi, 27.06.2024:

„Modifică în parte Hotărîrea CNSL  nr 56/23/04.2024, în sensul că înlătură sancțiunea  de 2 ani de suspendare aplicată jucătorului Rotund Raul Codruț

Menține celelalte dispoziții ale hotărârii recurate.

Definitivă și executorie pe plan intern.

Hotărîrea poate fi atacată la TAS în termen de 21 zile de la comunicare.”

În sezonul 2023/2024 de Liga 2, Raul Rotund – împrumutat de U Cluj pentru un sezon la CSC Șelimbăr – a îmbrăcat de 27 de ori tricoul echipei sibieniene, pentru care a marcat cinci goluri și a oferit o pasă decisivă. Acesta este impresariat de Cătălin Sărmășan. 

Rotund se află în pregătiri cu Dinamo București în cantonamentul din Slovenia și a jucat în cele două amicale disputate de câini în această vară, cu Olimpic Zărnești și Unirea Slobozia, în cantonamentul efectuat la Brașov.

 

Advertisement

Ultimele Stiri

Cele mai citite

More in Din Voleu