Connect with us

Din Voleu

Oficial// Mircea Rednic rămâne antrenorul UTA-ei!/ Vezi declarațiile oferite de președintele clubului și primarul Aradului

Alexandru Meszar, președintele UTA, și primarul Aradului, Călin Bibarț, au confirmat că antrenorul Mircea Rednic (62 ani) va continua la ”Bătrâna Doamnă”, în sezonul 2024 – 2025.

Vești bune: Mircea Rednic rămâne antrenorul echipei UTA! Vreau să îmi exprim satisfacția pentru faptul că antrenorul Mircea Rednic va continua să antreneze UTA și în sezonul următor.

În ciuda a ceea ce s-a vehiculat la nivel local, Rednic rămâne la noi, cel puțin un an. Subliniez faptul că Primăria Arad rămâne partener al clubului, inclusiv din punct de vedere financiar.

Primăria rămâne partenerul clubului UTA, dar în limitele permise de lege”, a declarat primarul Călin Bibarț, pe rețelele sociale.

foto – Mircea Rednic – libertatea.ro

În primul sezon, Mircea Rednic a salvat-o pe UTA de la retrogradare, iar în al doilea mandat (n.red. 2023/2024) a câștigat play-out-ul!

Edilul municipiului Arad a fost completat de Alexandru Meszar.

În ciuda zvonurilor, antrenorul Mircea Rednic nu a fost pe picior de plecare de la UTA. În timp ce jucătorii erau în vacanţă, noi am lucrat non-stop, dovadă că am şi prezentat deja prima achiziţie, un jucător care a mai lucrat cu ‘Mister’, în Belgia.

Şi vor urma şi alte transferuri în perioada următoare” a declarat Alexandru Meszar, președintele „textiliștilor” arădeni.

De citit și materialele:

Oficial// Un mijlocaș belgian, retrogradat cu FCU Craiova, s-a transferat la UTA

Mircea Rednic așteaptă cu „sufletul la gură” deschiderea oficială a perioadei de mercato

 

Advertisement

Ultimele Stiri

Cele mai citite

More in Din Voleu